USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – форум для людей, які хочуть бути на крок попереду часу

13 Травня 2016 16:00
Форум професіоналів в сфері цифрового маркетингу – WestMarketingForum зібрав як власників бізнесу, так і керівників підприємств та маркетологів з усієї Волині. Учасники прийшли, аби навчитися, як просувати свій бізнес в інтернеті. Адже, з усіх рекламних джерел, для малого і середнього бізнесу інтернет – це медіа номер один, а для великого бізнесу – номер два, після телебачення.

Форум відбувається сьогодні, 13 травня, у Луцьку, за ініціативи Бізнес Академії Практичного Менеджменту та за підтримки генерального партнера Агенства Інтернет Реклами UaMaster Україна.

Директор Бізнес Академії Тетяна Репницька розповідає, що сьогодні інтернет є одним з найперших інструментів у маркетингу і одним з найдієвіших. Вона зазначила, що, згідно з дослідженнями міжнародної маркетингової групи, 72% українських маркетологів вважають, що мають недостатній рівень знань і навичок з інтернет-маркетингу. Саме для того щоб поповнити навички маркетингу, отримати інструменти, які вже завтра можна застосувати в бізнесі, пояснює вона, і організований цей форум.
«Досі для багатьох власників бізнесу, директорів, маркетологів, Інтернет - складний в розумінні і управлінні канал комунікацій. Але сьогодні це - один з найефективніших каналів залучення нових клієнтів і повторних продажів для більшості компаній. Для малого і середнього бізнесу інтернет – це медіа номер один з рекламних джерел, а для великого бізнесу – номер два, після телебачення», - пояснює Тетяна Репницька.

Цільова аудиторія учасників форуму – надзвичайно широка, адже тут присутні і топ-менеджери великих компаній, і власники невеликих інтернет-магазинів, керівники відділів маркетингу компаній.
Разом з тим, додає директор бізнес-академії, поряд з ними, на форум прийшли люди, які хочуть отримати нові знання для свого саморозвитку, хочуть не просто йти в ногу з часом, а бути на крок попереду, адже інтернет-маркетинг оновлюється дуже динамічно, ледь не щомісяця.

Модератором форуму, розповіла Тетяна Репницька, став Євген Шевченко, який входить до сотні кращих маркетологів України, а компанія, якою він керує, входить до топ-100 компаній, які приносять прибуток не лише собі, а й своїм клієнтам, та виводять клієнтів на новий рівень розвитку.
Крім теоретичних доповідей, спікери підготували для учасників майстер-класи, які, зі слів організаторів, допоможуть кожному з учасників зорієнтуватися на ринку інструментів, знайти серед них такі, які вже завтра можна буде застосувати в його кампанії для його підприємства.
До слова, Тетяна Репницька розповіла про найпоширенішу помилку, яку роблять представнки компаній, коли починають свою рекламну кампанію в Інтернеті.

«Інтернет-маркетинг треба починати з побудови стратегії, виставляння цілей, вибору цільової аудиторії і формування плану. Лише, після того, коли ви матимете чітке розуміння, якою ви бачите свою компанію через рік-п’ять-десять. Саме від цього ви маєте відштовхуватися, коли будуєте стратегію і ставите цілі», - пояснила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 13 Травня 2016 17:31
на останній фотці мордаті маркетологи?)))
Джон з Василькова до дідо Показати IP 13 Травня 2016 17:57
Ділять бюджети. :)
А Показати IP 13 Травня 2016 17:51
А це "громадські діячі та активісти", які маркетологів фіксують, щоб знати до кого за допомогою на АТО, дітям-сиротам, політв'язням, на білет Савченко додому, (ще є куча варіантів) звертатись.
до організаторів Показати IP 14 Травня 2016 10:53
Чи знаєте ви державну мову? Чому форум (відеотрансляція на мові агресора? Невже спеціалістам з комунікацій важко перекласти тексти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus