USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують поміняти місцями пам’ятники Лесі Українці та Тарасу Шевченку

2 Березня 2020 17:54
Лучани пропонують поміняти місцями пам’ятники Лесі Українці та Тарасу Шевченку, а також забезпечити місто безкоштовним wi-fi.

Із пропозицією перемістити пам’ятники Лесі Українці та Тарасу Шевченку виступив Олег Карась. Його петицію можна підписати за посиланням.

«Доцільно поставити у відповідність пам'ятник Лесі Українки біля центрального корпусу СНУ імені Лесі Українки, а пам’ятник Тарасу Шевченку – біля драмтеатру», – зазначив автор петиції.

Забезпечити місто безкоштовним wi-fi, своєю чергою, пропонує Вікторія Приц. Її петиція – за посиланням.

«Луцьк – місто втілення хороших ідей. А без чого не може жити сучасна людина? Відповідь: звичайно ж без інтернету. Моя пропозиція – логічно облаштувати вільними точками доступу wi-fi наше місто. Попри те, що інтернет відіграє важливу роль в житті для переважної більшості населення, не кожен має можливість оплачувати якісний мобільний доступ до інтернету. Тож, думаю, що цей проєкт допоможе вирішити сучасні проблеми багатьох лучан», – зауважила Вікторія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дід Жора Показати IP 2 Березня 2020 18:19
В багатьох містах України є і пам'ятники Лесі і Кобзарю, а ось такого, за 500 метрів, немає ні в одному з міст України! І не просто лишити так як є, мало того, ще й більшу рекламу зробити: мовляв одна з родзинок Луцька історично склалася так, що .......
Лучанин Показати IP 2 Березня 2020 18:27
Не має куди гроші подіти?
УКРОП Показати IP 2 Березня 2020 19:06
Боже, де їх стільки наплодилось, цих ідіо...в? Одне петиція божевільніша іншої!!!
Лучанин Показати IP 2 Березня 2020 19:06
Якщо й міняти, то до, а не після реконструкції театральної площі.
АС Показати IP 2 Березня 2020 19:36
Перемістіть театер на місце головного корпусу, а головний корпус університету на місце театру, Лутчани підтримують таку ідею, тим більше що це простіше
Микола до АС Показати IP 2 Березня 2020 19:50
Найдешевше перейменувати театр та університет. Тим паче, щоуніверситет дійсно хочуть перейменувати.
Волиняка Показати IP 2 Березня 2020 19:42
Ну, як пес не має шо робити - то я%ця лиже ! Хоч фото того движа покажіть ! Я йому ше пару ідей підкину. Як нащот того, шоб спробувати обласний центр перенести в Ковель - в географічний центр Волині ! Або, університет перенести в драмтеатр, а в драмтеатрі розмістити універcитет - і не треба тоді буде пам'ятників переносити. А ше лучче всі пам'ятники поставити на колеса і, при потребі, возити по Луцьку, як дурень торбу. Або, як вже то не вдасться, то хоч би Привітному повернути історичну назву - Свинюхи. Непочатий край роботи !
777 Показати IP 2 Березня 2020 23:47
а зачем целый памятник?вы только головы поменяйте местами и нормально,а заодно и то место куда такие дебильные идеи приходят.
Німкеня Показати IP 2 Березня 2020 23:47
Я перепрошую , а скільки коштує театр? Хочу хату там збудувати.
Лучанка Показати IP 3 Березня 2020 09:12
Нема куди гроші списати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus