USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку муніципали демонтували незаконний гараж та аварійну огорожу. Фото

26 Жовтня 2022 20:21
Муніципали демонтували в Луцьку незаконно встановлені гараж, паркувальний бар’єр та аварійну огорожу.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Відповідно до рішення виконкому міськради, власників незаконно розміщених металевих конструкцій – гаража та паркувального бар’єра на вулиці Гулака-Артемовського, 7 – зобов’язали демонтувати їх власним коштом.

У зв’язку з невиконанням вчора представники департаменту муніципальної варти демонтували ці об’єкти у примусовому порядку.

«Вказані металеві конструкції розміщувались без дозвільних документів на земельній ділянці комунальної власності. Мешканці будинку неодноразово звертались до департаменту з проханням їх прибрати з метою збільшення місця для паркування автомобілів у дворі», – зазначили у департаменті.
Крім того, згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 13.07.2022 №359-3 «Про демонтаж конструкцій», муніципали демонтували аварійну огорожу на вулиці Захарова, 12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2022 22:09
Які ж ті муціпали маладці,- такі борцуни сильні, що ого-го !!
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2022 05:46
герої України, ви наша гордість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus