USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – швидкі побачення по-студентськи

15 Травня 2015 11:44
Луцькі студенти «швидкими побаченнями» допоможуть дітям, хворим на рак.

Так, у четвер, 21 травня, у СНУ ім. Лесі Українки відбудеться День благодійності. У рамках цього проекту відбудуться «швидкі побачення» для студентів і благодійний концерт «З любов’ю».

Організатори запрошують студентів взяти участь у «Швидких побаченнях по-студентськи» - для цього необхідно попередньо зареєструватися і сплатити благодійний внесок від 30 гривень.

Організатори заходу нагадують, що «швидкі побачення» (або «спіддейтинг») – це чудова можливість за короткий проміжок часу познайомитися із багатьма представниками протилежної статі, знайти друзів або навіть другу половинку.

У Луцьку благодійні вечори «Швидкі побачення у Луцьку» відбулися вже двічі. Під час акції зібрали більше, ніж 2 000 гривень, які пішли на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Також усіх, хто хоче допомогти хворим на рак діткам, організатори запрошують прийти на благодійний концерт «З любов’ю», студентська спільнота покаже свої мистецькі таланти. Концерт відбудеться у четвер, 21 травня, о 16:00 у Центрі культури та дозвілля СНУ ім. Лесі Українки («юридичний корпус», вулиця Винниченка, 30) о 16:30. Вартість входу – від 5 гривень.

Зібрані у День благодійності кошти організатори передадуть Благодійному Фонду «СТОПРАК», який вже кілька років допомагає онкохворим діткам Волині.

Ініціаторами Дня благодійності стали організатори благодійних вечорів «Швидкі побачення у Луцьку» Віктор Марчак та Ірина Баран, а також студентські ради економічного та юридичного факультетів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

«Ми віримо у те, що Луцьк не без добрих людей. Тому пропонуємо поєднати приємне з корисним: прийти на концерт і тим самим долучитися до порятунку хворих діток», - розповів співорганізатор Дня благодійності Віктор Марчак.

Контакти (для ЗМІ): Ірина Баран, [email protected], 066 388 63 37
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Житель ЛПЗ Показати IP 15 Травня 2015 14:19
Краще би організували швидкий секс по-студентськи. Грошей би заробили на благодійність набагато більше.
людина до Житель ЛПЗ Показати IP 15 Травня 2015 18:54
Крута ідея, збирай команду ідейників, продумай механізм і реалізовуй,це як два пальца абас..ь!) Від ідеї до втілення в життя всього 1 крок - підірви ду.у і дєйствуй!
лучанин до людина Показати IP 15 Травня 2015 18:57
Люди діляться на два типи, які чтото роблять і які чтото говорять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus