USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку утеплять та відремонтують 34 будівлі: школи, садочки, басейн

23 Червня 2020 20:38
Заступник міського голови Ірина Чебелюк та радник міського голови Ігор Поліщук проінспектували проведення капітальних ремонтів у 22 та 26 школах, а також у закладі дошкільної освіти №3.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

«КЗ «Луцький НВК №26» - один з найбільших освітніх комплексів у місті, тому повинен відповідати сучасному рівню, як освіти, так і естетично. За кошти корпорації НЕФКО в школі замінили 270 вікон на сучасні та енергозберігаючі, капітально відремонтували дах та встановили індивідуальний тепловий пункт, а за ресурси міської ради закуплено 17 камер відеоспостереження. Залишилось зробити ремонт фасаду», - йдеться у повідомленні.

«Тут були проблеми з укріпленням будівлі. Їх ми усунули, - розповів Ігор Поліщук. - Зараз будемо намагатися з нашими партнерами з корпорації НЕФКО працювати для того, щоб зробити фасад школи, адже навколо багатоквартирні будинки і навчальний заклад відвідує величезна кількість дітей. Хочеться, щоб вони ходили в комфортну та естетично привабливу школу, яка ще й буде економити енергоресурси для нашого міста».

Також повідомляють, що у школі №22 фасад та харчоблок уже ремонтують, а ІТП встановлено. Планують ще для потреб кухарів в їдальні встановити душ та поставити нову роздавальну лінію. На черзі — заміна вікон та утеплення даху. Обіцяють, що за сприятливих погодних умов будівельники повинні встигнути все зробити до 1 вересня.

Також ІТП встановлено й у закладі дошкільної освіти №3. В садочку вже відремонтували спортивну залу та вмонтували автоматичну протипожежну сигналізацію. Пізніше зроблять ремонт покрівлі та замінять вікна.

«Загалом в місті буде утеплено та відремонтовано 34 громадських будівлі - школи, садочки, музичні школи, художня школа, басейн. Це покращить їх естетичний стан, адже більшість фасадів уже обсипаються. Усі заходи, яких ми вживаємо, дають велику економію коштів на енергоносіях», - підкреслив радник міського голови Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 23 Червня 2020 22:09
Ігор і Міська Влада молодці.Успіхів Вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus