USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відповіли на петицію щодо ремонту вулиці Вишківської

23 Березня 2017 18:35
Щебеневе покриття замість капітального ремонту вулиці: у мерії відповіли на петицію лучан, які нарікають на те, що вулиця перетворюється на місиво з болота та залишків щебеню.

Електронну петицію з закликом капітально відремонтувати вулицю Вишківську зареєстрували 23 лютого. На її підтримку підписалися 318 осіб.

«Просимо Луцьку міську раду розглянути питання щодо ремонту дороги на вулиці Вишківській протяжністю близько кілометра. Оскільки це єдина під’їзна дорога, якою користуються мешканці вулиці, вона знаходиться у жахливому стані, на ній повністю відсутнє дорожнє покриття, а також вулиця потребує капітального ремонту. Найбільше ситуація загострюється навесні та восени під час постійних потоків дощу, дорог (якщо її можна так назвати) перетворюється на суцільне місиво з болота та залишків щебеню», - йшлося у петиції.

У відповіді від 22 березня за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева йдеться про те, що рішенням Луцької міської ради № 3/27 від 02.02.2016 року «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки» (додаток №1) не передбачено коштів па ремонт дорожнього покриття вулиці Вишківської.

«Також інформуємо, що департаментом житлово-комунальною господарства у весняний період заплановані роботи по влаштуванню щебеневого покриття на вулиці Вишківській, які будуть проведені за умови планового фінансування статті витрат на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста», - йдеться в офіційній відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталія Показати IP 23 Березня 2017 21:14
Свол*та той яковлев як собі премію так підняв ск*тина а людям дорогу зробити то грошей немає .
Лучанин до Наталія Показати IP 24 Березня 2017 15:49
Взагалі то об'єкти капітального ремонту, на яких вулицях буде проводитись ремонт затверджує не Яковлев, а самі депутати міської ради )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus