USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У мережі шириться фейк про купівлю авто для Волиньради. В обласній раді відреагували. Оновлено

20 Листопада 2023 13:42
У Волиньраді заявили, що інформація, яка шириться соціальними мережами про нібито наміри обласної ради посередництвом КП «Волиньприродресурс» купити новий автомобіль Нyundai Staria, – не відповідає дійсності.

Ні усних, ні письмових клопотань чи вказівок щодо такого придбання керівництво обласної ради директорові комунального підприємства «Волиньприродресурс» не спрямовувало, наголошують у Волиньраді.

«Одночасно запевняємо, що Волиньрада всебічно підтримувала, підтримує і надалі буде підтримувати об’єднані сили оборони, попри те, що право розпоряджатися обласним бюджетом із запровадженням воєнного стану делеговано обласній військовій адміністрації.

Від початку великої війни у співпраці з волонтерами та міжнародними партнерами обласною радою доправлено на передову 36 повнопривідних автомобілів. Ще 14 одиниць спецавтотранспорту різним бойовим підрозділам надано обласними комунальними установами.

Крім того, за цей час коштом депутатів, працівників виконавчого апарату Волиньради та установ і організацій обласної комунальної власності доправлено десятки гуманітарних вантажів за заявленими потребами захисників. Останню таку заявку просто зараз виконують депутат обласної ради Ігор Лех і нардеп Вячеслав Рубльов, особисто доставляючи чергову партію квадрокоптерів для бійців, котрі виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку.

Поширення неправдивої інформації та маніпулювання нею – це безвідповідальна спроба розхитати єдність тилу», – наголошується у повідомленні.

Читати ще: Дрони, квадроцикли, генератори: волинським бійцям відвезли допомогу на передову

Згодом у КП «Волиньприродресурс» офіційно повідомили, що тендер UA-2023-11-17-010158-a щодо закупівлі автомобіля було скасовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus