USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинські студенти передали пасхальні гостинці бійцям АТО

12 Квітня 2015 22:00
Студенти і викладачі Нововолинська передали українським бійцям паски, солодощі та консервацію в зону АТО. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Так, наповнити святкові столи солдатам на передовій допомагали вихованці Вищого професійного училища №1 та Нововолинського електромеханічного коледжу.

«Спочатку ми думали, що передачі поїдуть до бійців тербату «Волинь», де служив наш земляк Володимир Рубан. Проте, з'ясували, що продовольством на пасхальні свята хлопців уже забезпечили під зав'язку. Тому в тербат поїхала лише маскувальна сітка від бравих студентів колледжу», – розповідає волонтер Олександр Дричик.

Натомість передачу поділили на три частини. Одна частина поїде до бійців батальйону «Азов», інша - під Маріуполь солдату «Праведнику» і його побратимам, а найсмачніші залишки доправлять айдарівцям на 29-у блокпосту.

«Хлопці повинні знати, що ми пам'ятаємо про них та чекаємо назад! Нехай принаймні частина пасхального свята буде і на передовій у ці тривожні для України дні», - наголошує волонтер.


Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що смачні Великодні подарунки відправили на передову з Волині в Чистий четвер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus