USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вилетів шматок стіни: показали момент вибуху на вулиці Теремнівській у Луцьку. Відео

13 Червня 2023 08:41
Момент вибуху на вулиці Теремнівській в Луцьку, що стався 12 червня, зафіксувала одна з камер спостереження, що встановлена поруч. На відео видно, як внаслідок ударної хвилі вилетів шматок стіни.

Про це пише VSN.

Нагадаємо, вчора в районі вулиці Теремнівської вибухнув газовий балон.

Як повідомляє 12 канал, це неабияк налякало місцевих жителів. Люди подумали, що поруч прилетіла ракета, адже звук вибуху був гучним та раптовим.

«Дитина сиділа дивилася мультик. Я дитину швидко вивела на коридор, а потім на вулицю. Згодом побачила, що скрізь – вата», – розповідає сусідка Катерина.
Жінка почула крик сусідів. На місці розриву диму не було, але руйнування значні. В одній зі стін будинку – величезна дірка. Катерина розповіла, що вибух був дуже сильним, адже затрусило навіть її будинок.

«У нас вдома повідкривалися вікна, в кладовці повибивалося скло, а у ванній кімнаті зірвало світильник», – додає жінка.

Відомо, що у будинку, де вибухнув газовий балон, проживає четверо людей: подружжя з дитиною та бабуся. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

У поліції зазначили, що причини вибуху ще встановлюють.
Начальник аварійно-диспетчерської служби «Волиньгазу» Валентин Киричук розповів Суспільному: «Було втручання у систему газопостачання, тобто власник сам здійснив підключення до систем газопостачання і здійснив виконання несанкціонованого газопроводу. Це порушення при користування газу у побуті».

Як додав, фахівці газової компанії дослідили, що попри самовільне втручання у газове обладнання крадіжки газу не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 13 Червня 2023 09:06
Страшно жити з такими сусідами "проффесорами всіх наук". Рівень освіти деградує, конкурси, звання, показуха та люди вже говорити і писати без телефона не можуть.
Додік Показати IP 13 Червня 2023 12:03
Це, очевидно, вибухнув не балон, а газ з газопроводу, внаслідок несанкціонованої врізки... ПС. Але державі необхідно втрутитися, бо монополісти (злодіїЇ) газовики й енергетики встановлюють захмарні ціни за приєднання - вони просто банда ворогів українців і України, по суті...
Цукер до Додік Показати IP 13 Червня 2023 15:32
слідкуй за своїми думками, бо вони протирічні ). Коли кожен почне сам собі приєднання робити, то і без кацапів почнеться самознищення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus