USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як ремонтують дорогу Луцьк–Рованці. Фото

4 Липня 2018 21:35
Ремонт дороги "Луцьк-Рованці" розрахований на два роки. Це масштабний проект, який передбачає і освітлення, і влаштування велодоріжок та тротуарів.

У цьому ж році увага буде зосереджена саме на дорожньому покриттю, розповів директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка, пише Конкурент.

Нагадаємо, що на ремонт дороги "Луцьк-Рованці" протяжністю 3,5 км підписали угоду на 72,2 млн грн. Простояти вона повинна не менше 10 років. Планується, що її розширять у кількох місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
житель Рованців Показати IP 4 Липня 2018 22:07
Довелося бачити як роблять цю дорогу "по європейськи". Застелили асфальт, потім каток вкаткував і поїхав. Після катка ходить майстер чи прораб, не знаю і ногою затоптує ямки що залишилися після катка. Запитую його " а що каток не справляється з заданою роботою". Майстер мовчки подивився на мене і пішов геть.. Я думаю після таких "нанотехнологій" це покриття почне сипатися вже після першої зими.
Токарський Показати IP 4 Липня 2018 23:25
Дорогу зробили для самого крутого села біля Луцька,до Боратина.
Анонім Показати IP 5 Липня 2018 00:19
Якщо дорогу робить ЛуцькАвтоДор то вона довго не простоїть, бо в центрі вони теж робили Винниченка, і деякі провулки(це те що я сам бачив). Люки не в рівень, постійно щось колхозять біля них, вибоіни. А ремонт біля 3-го ЖЕКУ- навіть року не протянув ремонт. Запрошуйте підрядників з інших регіонів, контролюйте і вимагайте від них якісної роботи і гарантій на виконані роботи.(це звернення до місцевої влади).
123 до Анонім Показати IP 5 Липня 2018 08:25
Вулиця Ківерцівська теж не стоїть? Те наскільки довговічною буде дорога залежить не тільки від виконавця. Якщо замовник запланує виконати поточний ремонт, а там треба виконувати капітальний, - то стояти не буде стільки скільки треба по нормативу. І тут сже підрядник безсилий.
Волинь Показати IP 5 Липня 2018 09:07
Повертаючи з Рованців на Боратин створюється черга, а об'їхати їх неможливо, через відсутність додаткової полоси праворуч. Якщо її і тепер не зроблять, то у нас дійсно дві біди.
закон перш за все Показати IP 5 Липня 2018 18:12
Поверталися з Італії до дому в Україну через Європейські міста і села. Був ремонт дороги по Європі. На 2 доби пізніше приїхали , ніж звичайно їздимо. Ніхто не кричав,не псіхував, не їхав по свіжопокладеній дорозі. - Штрафів і тюрми ніхто не хоче і мають терпіння і час перечікувати на тих ділянках дороги де проводять її ремонт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus