USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У хату лучанки залізли чотири вужі

31 Березня 2011 11:23
Лучанка, яка мешкає на вулиці Квітковій, 30 березня об 11-й голині виявила у себе в будинку змію.
Злякавшись, зателефонувала до служби «101», - розповіли у центрі пропаганди УМНС України в області.
Пожежники оглянули кімнату і виявили в куточку згорнутого клубком чималого плазуна. Командир відділення Володимир Марчук дерев’яною палкою обережно витягнув тварину. Виявилося, що це вуж.
Але за меблевою стінкою пожежники помітили ще три таких клубки. Довелось роз’єднати меблевий гарнітур і, відставивши меблі від стіни, рятувальники дістатись до непроханих гостей.
Таким же методом луцькі бійці МНС вилучили вужів з хати, один з яких, до речі, був завдовжки близько метра.
Швидше за все, плазуни проникли в хату через вентиляційний отвір між фундаментом та підлогою будинку. Тому, для запобігання подібним випадкам в майбутньому і на прохання господарки оселі, пожежники заповнили цей отвір монтажною піною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
:-) Показати IP 31 Березня 2011 14:02
"Швидше за все, плазуни проникли в хату через вентиляційний отвір між фундаментом та підлогою будинку. Тому, для запобігання подібним випадкам в майбутньому і на прохання господарки оселі, пожежники заповнили цей отвір монтажною піною." Мабуть решітку на вентиляцію поставити важче та дорожче ніж через пару років міняти підлогу, бо вона згнила.
Небайдужа Показати IP 1 Квітня 2011 09:26
Земля змінила вісь, кажуть в Росії тепер буде як в Африці, то що ж ви хочете?! Тварини краще відчувають де їм краще буде і повзуть, летять, біжать, пливуть...
Хірург Показати IP 1 Квітня 2011 16:48
Це щастя, що господиня не спала і вони ще кудись не залізли, а то довелось би викликати гінеколога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus