USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Лещенка помітили в компанії російського олігарха

18 Липня 2016 17:14
Народного депутата від БПП Сергія Лещенка вночі 16 липня помітили у Києві в елітному ресторані «ВАО» разом з російським олігархом Костянтином Григоришиним.

Свідком їхньої зустрічі став екс-нардер від Партії регіонів Василь Горбаль, який написав про це на своїй сторінці у соцмережі, - передає ТСН.

«Ми з друзями святкували день народження мого хрещеника. За сусіднім столиком від нас сиділа Севгіль Мусаєва (головний редактор інтернет-видання Українська правда – ред.), очевидно, зі своїми знайомими. Коли ми йшли, у дверях зустріли Лещенка і Григоришина з ще якимись людьми, напевно – з охороною. Їх обох я знаю особисто і, звичайно, ні з ким не сплутаю», - розповів Горбаль.

Лещенко офіційно коментувати цю інформацію відмовився. Григоришин на дзвінки та смс-повідомлення журналістів не відповідав.

Мусаєва підтвердила, що була в ресторані, але зустрічалася з іншими людьми, додавши, що "ситуація не варта виїденого яйця" і не стала коментувати зустріч Лещенка з олігархом.

Проте, вже згодом сам народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" (БПП) Сергій Лещенко прокоментував свою зустріч у київському ресторані з російсько-українським олігархом Костянтином Григоришиним.

Про це Лещенко написав на своїй сторінці у Фейсбук, - передає Цензор.нет.

«Я не збираюся виправдовуватися за зустріч із Григоришиним, тому що моє життя складається з контактів і зустрічей, які дозволяють бачити цілісну картину процесів, які відбуваються. З Григоришиним я знайомий 12 років, коли взяв у нього перше інтерв'ю, я з ним спілкувався і спілкуватимуся. І я не збираюся піддаватися тиску громадської думки і фантазіям щодо тем наших зустрічей, оскільки мій статус депутата не позбавляє мене права вибирати співрозмовників», - написав нардеп.

Нагадаємо, Сергій Лещенко є одним з відомих критиків українських олігархів і неодноразово називав їх однією з головних перепон на шляху розвитку України.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАВІЩО РОСІЙСЬКОМУ ОЛІГАРХУ ГРОМАДЯНСТВО УКРАЇНИ. ДУМКИ ЕКСПЕРТІВ

Костянтин Григоришин – одіозний російський олігарх, який фігурував у багатьох журналістських розслідуваннях. Його нерідко називали тіньовим інвестором «Української правди», де до потрапляння в Раду працював Лещенко. Цю інформацію Григоришин заперечує і в інтерв'ю виданню «Новое время» заявив, що завжди готовий допомогти виданню, але не грошима.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 18 Липня 2016 17:51
Лещенко - це українська Кончіта Вурст...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus