USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

Луцькі баскетболісти дали бій чемпіону

20 Грудня 2015 10:12
У рамках чоловічої суперліги луцький «Волиньбаскет» вперше приймав вдома найтитулованішу команду країни южненський «Хімік».

Напередодні гри навіть найпалкіші вболівальники лучан не ризикували давати позитивні прогнози для «лицарів», а навпаки очікували розгром. «Волиньбаскет» програв, та бій чемпіону дав.

У першій половині гри южненський «Хімік» безперешкодно панував на майданчику суперника, досягаючи поставлених завдань досить легко і без опору з боку господарів.

Захист гостей не дозволяв лучанам зробити жодного кидка. Якраз в дебютній чверті «хіміки» здобули ту перевагу, яка дозволили їм безпечно провести решту часу – 9:23.

Сюрпризом для южненців стало перетворення луцького «Волиньбаскету» у третій чверті, коли господарі показали, як уміють захищатися, і плюс до цього кілька вдало пробитих триочкових допомогли господарям наблизитися до «Хіміка» на відстань семи очок. Але гості не дозволили «лицарям» розвинути успіх у підсумковій чверті, і довели матч до логічного завершення, здобувши тринадцяту перемогу в чемпіонаті.

«Волиньбаскет-WOG» - «Хімік» 56:73 (9:23, 13:20, 23:9, 11:21)

«Для нас – це маленька перемога. Ми побачили, що можемо грати з такою командою. Тяжко, бо трішки нас не вистачає фізично і командно. Бувають непорозуміння, і ми губи гравців то в нападі, то в захисті. Але тішить те, що помалу ми починаємо знаходити свою гру, лідерів, налаштування. Ця гра з чемпіоном України нам додала оптимізму. Та болючим питанням залишається реалізація штрафних», розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.



Наступний поєдинок у рамках Суперліги волиняни проведуть вдома у четвер, 24 грудня, о 19:00 проти БК «Запоріжжя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вболівальник Показати IP 20 Грудня 2015 20:31
Команда росте. Кожна гра висовує якусь проблему на поверхню. До слідуючої гри цю проблему усувають. Але штрафні кидки..... А так дуже приємна атмосфера на трибунах. Я думаю, що з часом і вболівати навчимося не гірше ніж у Хіміка.
Діма Показати IP 21 Грудня 2015 08:53
Клуб на правильному шляху-намагається зробити свято для вболівальників не тільки на майданчику, а й на трибунах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus