USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Олімпійці кличуть на «Луцьку десятку»

23 Червня 2016 16:32
Найближчої неділі, 26 червня, у Луцьку відбудуться XI міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка».

Традиційні змагання цього року зберуть багатьох найкращих «скороходів» країни – збірників національної команди, що виступала нещодавно на командному чемпіонаті світу, майбутніх учасників Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

Особливо виділимо тріо волинян, які поїдуть у Ріо, і для яких «Луцька десятка» - етап у підготовці до Олімпіади. Це – Надія Боровська, Валентина Мирончук, Іван Банзерук. Крім них, глядачі побачать на дистанції усіх найкращих волинських скороходів, а наша школа спортивної ходьби – серед кращих у державі.

Приїде до Луцька й Руслан Дмитренко – один із лідерів української спортивної ходьби, дворазовий срібний призер Універсіади у Казані, володар кубка Світу 2014 року.

Змагатиметься у Луцьку й торішній переможець «Десятки» серед чоловіків Іван Лосєв, приїде чимало білоруських скороходів.

Атлети змагатимуться на проспекту Волі. Однокілометрове коло буде влаштоване на ділянці проспекту Волі від вулиці Паркової до гімназії №4. Старт та фініш - навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

О 9.30 відбудеться урочисте відкриття змагань, спортсмени стартуватимуть о 9.40.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ЗАХОДИ ГОТУЮТЬ ДО ДНЯ МОЛОДІ У ЛУЦЬКУ

Запрошують лучан та гостей міста повболівати за кращих легкоатлетів України й наші майбутні олімпійці Іван Банзерук та Валентина Мирончук:
Відзначимо, що з 9 до 12 години проспектом Волі не рухатиметься транспорт на ділянці вулиці Паркова – гімназія №4.

Змагання відбуватимуться за підтримки Фонду Ігоря Палиці Тільки разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus