USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Тарас Чурило : Чому Бондар називає нас ідіотами?
Сьогодні опублікував офіційний коментар Володимира Бондаря на ситуацію щодо порущення правил дорожнього руху. Це був просто перепост, а не стаття чи якісь роздуми.
На це отримав образливі слова в свою адресу від депутата обласної ради від Блоку Петра Порошенка. Так що раджу всім не публікувати офіційного коментаря пана Бондаря, а то теж будуте "ідіотами".
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якщо ми сьогодні говоримо про ефективність Волинської обласної ради, то мабуть варто порівняти її із попереднім скликанням.
Сьогодні в Україні і на Волині зокрема діє безліч благодійних фондів. Більша частина з них з’являється перед виборами та зникає…
Європа втомилася чекати, допоки Генеральна прокуратура України нарешті надасть конкретні докази провини діячів режиму Януковича. Більшість з яких знаходяться під…
Коментарів: 1
123 Показати IP 18 Березня 2016 18:55
Бондар бид...ло ще те!!! Памятаю його з часів революції. Тоді біля технукуму йому хтось в голову снєжку кинув! Шкода що то була не цегла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus