USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Тарас Чурило : Ківерцівські «вартівці» – у повній бойовій готовності
Сьогодні в державі вкрай потрібне покращення роботи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності. На першому плані у Волинському краї у боротьбі зі злочинністю стоять правоохоронці та члени громадського формування «Варта порядку».

«Належне забезпечення порядку – це не тільки ініціатива працівників міліції, а, насамперед, громадськості. Тому нашим першочерговим завданням є її виконання», - зауважує голова правління громадського формування Олександр Тиводар.

80% людей, які входять до «Варти», – колишні афганці, воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО, ветерани міліції та працівники органів внутрішніх справ, волонтери та всі небайдужі громадяни, які готові допомагати Національній поліції в охороні громадського порядку. Варто зауважити, що кількість членів організації невпинно збільшується. Вартівців можна побачити не тільки в обласному центрі, а й у всіх містах Волинської області.

Днями керівник формування Олександр Тиводар побував на базі своїх колег з «Варти порядку» у Ківерцях. Приїхав не з пустими руками, а з подарунками: засоби зв’язку, кийки, кайданки, сльозогінний газ, тактичні пояси. Ківерцівські «вартівці» отримали спецзасоби, які необхідні для забезпечення правоподякув місті, що дозволено згідно Закону України «Про громадські формування».

«Це лише перший крок. Ми й надалі продовжимо співпрацю у забезпеченні громадського порядку в місті. Тактичні навчання, силова підготовка, тренувальні табори – це все ми пройдемо разом», - запевнив Олександр Тиводар.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Останнім часом на мене та й на всіх, хто справедливо критикує роботу органів місцевого самоврядування посипався шквал критики, мовляв «боти»…
Про позитивний досвід створення ОСББ у Луцьку свідчить розвиток окремих будинків і навіть цілих дворів.
Чи допоможе призначення уряду відновити співпрацю з міжнародними кредиторами
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus