USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Тарас Чурило : «Шах і мат» від Ігоря Палиці
Місцеві вибори на Волині дещо змінили політичну карту області.

За всіма «законами» політики на місцевих виборах перемагає пропрезидентська політична сила, формується більшість навколо губернатора області й таким чином «протягуються» всі потрібні рішення. А тут… незадовго до виборів з’являється нова політична сила – «Укроп», і ламає всю «систему», яку вибудувала команда Президента.

Волинську обласну організацію партії «Укроп» очолює Ігор Палиця. Палицю на Волині знають давно, за його добрі справи, благодійництво. І давайте будемо відвертими «Укроп» на Волині перемагає саме завдяки Палиці. Більше того, команда «Укропу» формує в раді більшість і обирає Ігоря Палицю головою ради. Багато кому це поламало плани. Вони вже, потираючи руки, готові були «деребанити» бюджет і казенні землі… Інші ж не думали що Палиця на це погодиться, мовляв це не його рівень.

Та склалося зовсім інакше. Ставши головою обласної ради, Ігор Палиця робить перші рішучі кроки, чим дає зрозуміти всім «наближеним і раніше входящим» в головні чиновницькі кабінети, що «договорняка і дерибану» не буде. Люди вірять, крахобори ні, мовляв пограється в чесного політика, а далі буде все, як було раніше. Та не так сталося, як гадалося. І тут почалися, так звані «палки в колеса». Скандал з обшуками та журналістами в обласній раді… Ще й досі хтось сумнівається, що це брудні технології, політична гра? Думаю ні. … і сьогодні інформація - Гунчику принесли в його кабінет гранату. То є такі, що й далі говоритимуть про те, що посилення охорони в облраді не треба? Питання риторичне. А далі буде ще багато таких моментів , і виникатимуть вони саме тоді, коли обласна рада заборонить копати бурштин, чи продавати комунальне майно. Та знаючи вдачу та характер

Ігоря Палиці впевнений, що, не дивлячись ні на що, він зробить так, як потрібно. І ще, якщо нам плюють у спину, значить ми попереду.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Громада м. Луцьк прикро здивована управлінськими рішеннями наших чиновників і призначенням на одну з провідних посад у фінансовій сфері Державного…
Згідно з розрахунками депутата Віктора Пинзеника, зарплата судді Верховного суду може в 200 разів перевищувати мінімальну зарплату, а середню -…
Через дев'ять років після того, як українці вперше масово вийшли на головну площу країни, щоб відстояти свої права, історія повторилася.
Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 15 Грудня 2015 09:01
Дуже сильні думки. Я вражений до глибини серця. Оце рівень
Ківерчанин Показати IP 15 Грудня 2015 12:08
Падаю на ср...ку і візжу від захоплення.
Так Показати IP 18 Грудня 2015 22:59
По-перше, хто такі, або що таке "крахобори". По-друге, хто кому поставив шах, який перейшов у мат. Хто, конкретно, програв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus