USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Тарас Чурило : У Романюка змусили всіх лікарів підписувати «Луцький замок»
Луцька міська рада змушує всіх медиків обласного центру підписатися на газету "Луцький замок".

Про це повідомляють наші джерела з посиланням на документ.

Вартість підписки - 67 гривні.

Можна припустити, що посадовці міста, віддаючи такі неформальні вказівки, керувались благочестивими намірами. Напевно, вони хотіли донести у кожну родину правду про реформи Романюка та шаленого покращення життя. Лучанам відкрилась би істина про те, що їх добробут зростає найшвидше з поміж інших міст України. І дуже швидко вони будуть жити краще, ніж у відсталій гірській провінційній Швейцарії.

Завдяки газеті «Луцький замок» мешканці Луцька дізнались би, яку мудру політику проводить міський голова та його команда. «Луцький замок» розповіла б краянам про успішну боротьбу з корупцією, чесні суди і правоохоронні органи і становлення прозорої ефективної влади, підзвітної народу.

З такими темпами скоро дійде до того, що газета Миколи Романюка стане обов’язковою у кабінеті кожного чиновника чи працівника бюджетної установи. Крім того, вони тепер підпрацьовуватимуть і листоношами, долаючи кілометри важких і нерозчищених у зимовий час міських доріг та поширюючи «Луцький замок» неначе комуністичну «Іскру» серед населення.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Нещодавно виповнився рівно рік з моменту, коли Президент України Петро Порошенко призначив на посаду голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Уже…
Через дев'ять років після того, як українці вперше масово вийшли на головну площу країни, щоб відстояти свої права, історія повторилася.
Європа втомилася чекати, допоки Генеральна прокуратура України нарешті надасть конкретні докази провини діячів режиму Януковича. Більшість з яких знаходяться під…
Коментарів: 6
Преедплатник Показати IP 15 Лютого 2016 18:49
Велику помилку зробив Романюк. Треба примусити бюджетників передплачувати "Волинські новини", а то "безплатно" роздають лучанам у поштовіі скриньки.
Так Показати IP 15 Лютого 2016 22:18
"Луцька міська рада змушує всіх медиків обласного центру підписатися на газету "Луцький замок". - на газету і журнал підписуються в Росії. В Україні газети і журнали передплачують. Тобто гроші за видання платять наперед. Тому підписка медикам не зашкодить. Мало чого вони по роботі щодня підписують.
Анонім до Так Показати IP 16 Лютого 2016 19:59
Добре, нехай змушують передплачувати газету Луцький замок, що від цього змінилося?!
Олена Показати IP 16 Лютого 2016 16:05
В школах Луцька теж добровільно примусово по черзі виписують цю макулатуру. Коли вже це припиниться?
Олені Показати IP 17 Лютого 2016 10:30
Коли, коли?! Коли перестануть прогинатись перед начальством!
Тарасу Чурило Показати IP 17 Лютого 2016 16:28
Щось не те. Луцька міська рада може прийняти рішення про обов'язковість чогось лише під час і рішенням, за яке має проголосувати більшість депутатів. Запитання. А як до до цього поставилась фракція УКРОПу? А може то Романюк зі своєю командою чудить? А може депутати візьмуться та захистять людей від мерського свавілля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus