USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85
Олександр Гіль: Привид Колісніченка бродить по Європі
Нардеп від ПР В.Колісніченко активно організовує антиукраїнські виставки на Сході і Півдні Україні присвячені непростим україно-польським відносинам періоду Другої світової війни. В Польщі 20 -22 червня у Вроцлавському університеті заплановано проведення міжнародної науково-історичної конференції на тему " Історична правда у наукових дослідженнях. Приклад людовбивства на кресах Південної Польщі в роках 1939-1946". З цього приводу Львівське обласне відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів надіслало відкритого листа ректору Вроцлавського університету, у якому наголошується: «Як тільки українська нація попадає у якусь біду, чомусь синхронно активізуються антиукраїнські сили як у Росії, так і братній Польщі». Під Південними кресами Польщі маються на увазі Волинь і Галичина.

Шановні лідери громадських організацій Волині – відреагуйте, хоч «відкритим листом». Якою б болючою не була наша спільна історія, ми не можемо втратити наших останніх союзників – поляків. Але мовчки спостерігати сплески антиукраїнських настроїв – теж! Я вважаю, що дана подія не піде на користь ні нам, українцям, ні нашим братам полякам
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
17 березня 2010 року в Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради був поданий Проект Закону про…
Останні події в Луцьку з присвоєнням вулиці імені діючого політика наштовхнули на думку, що пам’ятники майбутньому не ставлять. Це ще…
Наближається чемпіонат світу з футболу в Південній Африканський Республіці і я, як мільйони інших вболівальників, буду насолоджуватися грою. Однак, для…
Коментарів: 4
Данило Показати IP 10 Червня 2010 11:33
Відреагувати в цьому випадку можна тільки тим,щоб тобі пане визвати швидку,якщо вже так в тобі привиди розбродилися.Але краще б на сповідь.Та дивись не спутай в ЦЕРКВУ МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ,а не в самозванну організацію до розкольників,бо там наберешся ще більше привидів.І не сміши людей.
Українець Показати IP 10 Червня 2010 20:09
Поляки нам не брати. Вони завжди зверхньо дивилися на українців, свого часу нав"язали нам свою державність, а у 20 столітті показали усю свою ненависну суть, фактично окупувавши Західну Україну. І зараз українців зневажають. Відкрийте очі, пане Гіль!
Chuck Показати IP 1 Квітня 2015 20:31
That's a creative answer to a dilcifuft question
Hertin Показати IP 5 Квітня 2015 15:36
The forum is a brhgiter place thanks to your posts. Thanks!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus