USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Олександр Гіль: Нам потрібна нова Україна!
Наближається неоднозначна дата історії Східної Європи – 9 травня.
Ті, хто вважає цю дату Днем Перемоги, хто схвалює перебування ЧФ в Криму до 2042 року, хто підтримує В.Януковича, хто виступає за російську як панівну в Україні почеплять собі на груди георгієвську стрічку.
Ті, хто підтримує БЮТ, очевидно, будуть чи з білосердешними стрічками чи з такими ж прапорами.
А ті, хто підтримує нашу незалежність, громадянське суспільство і достойне життя (не лише матеріальне) повинні надіти синьо-жовті стрічки.
Так, як в кінці 80-тих, ми повинні стати під один прапор, і стояти за ідею, а не за Юлю, Вітю чи ще когось.
Нам потрібні нові лідери! Нам потрібні нові ідеї! Нам потрібна НОВА УКРАЇНА !
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якось в кінці серпня ми всією сім’ю вибралися на шкільний ярмарок. Купували майже все, що потрібно до школи, починаючи від…
22 червня виповниться 70 років від початку радянсько-німецької війни 1941 – 1945рр. Як про початок, так і про саму війну…
1 вересня 1939 року Німеччина розпочала війну проти Польщі. На початку серпня закинула мене доля на тиждень до тещі. Одного…
Коментарів: 19
oksa Показати IP 30 Квітня 2010 10:54
Для НОВОЇ УКРАЇНИ потрібні МОРАЛЬНІ АВТОРИТЕТИ! Де вони і хто це?
Ястребок Показати IP 30 Квітня 2010 11:30
Олександре, а чи знаєте Ви, що в роки Великої Вітчизняної війни синьо-жовті прапори вивішувались на окупованій гітлерівцями території? Повинні знати: Ви ж історик за освітою. То чи доречні, в такому разі, синьо-жовті стрічки в День Перемоги? Чи, може, все-таки не буде нічого поганого в георгіївських стрічках, а може, навіть і червоних прапорах: саме під останніми йшли в бій переможці, і на то нема ради?..
VSC до Ястребок Показати IP 30 Квітня 2010 11:59
Хочу вам напомнить, что желтый и голубой, это цвета национального флага. И не в годы второй мировой этот флаг был признан. И живем мы на территории Украины, а не в России. Так зачем же нам смотреть на соседа и ровняться только на него? У нас должны быть свои традиции. Кстати, а страны антигитлеровской коалиции тоже будут вывешивать красные флаги и георгиевские ленты? Вряд-ли. Начните уважать свою страну.
Паша Показати IP 30 Квітня 2010 12:53
Я вважаю 9 травня Днем Перемоги, але це не означає, що я підтримую Януковича і т.д. Просто це дійсно один день в році коли можна подякувати ветеранам за їхню відвагу, і не треба псувати їм хоть цього їхньго свята!!!
Ястребок до VSC Показати IP 30 Квітня 2010 13:04
Идти в бой за Родину под красным флагом - это и есть СВОЕ. Это такое же наше, как и соседа. В Красной армии (в годы Великой Отечественной переименованной в Советскую) воевало гораздо больше украинцев, чем в дивизии СС "Галичина" и ОУН-УПА. А свою страну я буду уважать, как только она начнет уважать всех своих граждан, не так как при предыдущем президенте: "Одна нація - одна мова - одна церква", - и кто не согласен, тот третий сорт...
VSC до Ястребок до VSC Показати IP 30 Квітня 2010 15:28
Вы еще забыли про "За Родину. За Сталина". Это тоже Ваше. Не все учебники истории полезны. Под этим красным флагом были уничтожены десятки миллионов людей, и не на фронтах Великой отечественной. Вспомните голодомор, лагеря и политические репрессии. Хочу напомнить, что концлагеря изобрел не Гиммлер с Гитлером, а Ленин. Сталин просто успешно продолжил дело вождя. Именно этот красный флаг реял на совместных парадах и учениях войск гитлеровской Германии и Красной армии. Предвижу ваш аргумент, что под "жовто-блакитним" было убиты тысячи, но это была война и борьба за выживание. Давайте смотреть на историю всесторонне без политической ангажированности и всяких патриотических воплей, как с одной, так и с другой стороны.
володимирянин Показати IP 30 Квітня 2010 14:51
Росіяни хай вдягають свою георгіївську стрічку, бютівці - свою біло-червону, як захоче націоналіст - то свою чорно-червону. А я - українець - просто використаю свій примусово вихідний день для власного добробуту.
Вона Показати IP 30 Квітня 2010 16:51
За чотири роки проведення акції було поширено більше 45 мільйонів стрічок по всьому світу.Країни, в яких акція проходить найактивніше, - Росія, Греція, Україна, Франція, Італія, Естонія, Латвія, Великобританія, США, Німеччина,Узбекистан,Молдавія (Придністров'я), Ісландія, Китай, В'єтнам, Мексика,Бельгія, і Афганістан.А також Ізраїль, Канада, країни Персидської затоки. Головною метою акції «стало прагнення в що б то не стало не дати забути новим поколінням, хто і якою ціною виграв найстрашнішу війну минулого століття, чиїми нащадками ми залишаємося, чим і ким повинні гордитися, про кого пам'ятати». Акція приходить під гаслами: «Перемога діда — моя Перемога», «Пов'яжи. Якщо пам'ятаєш!», «Я пам'ятаю! Я горджуся!», «Ми — нащадки Великої Перемоги!» і іншими. Пiдтримувати чи нi - дiло кожного.Власне я поважаю,пам'ятаю i горжусь!!!!
VSC до Вона Показати IP 30 Квітня 2010 17:29
Скиньте ссылочку на первоисточник, наверняка российский сайт. Забавляет это ".. Греція... Франція, Італія... Великобританія, США, Німеччина...эІсландія, Китай, В'єтнам, Мексика,Бельгія, і Афганістан.А також Ізраїль, Канада, країни Персидської затоки." Последнее "Персидської затоки" - это вообще из области психиатрии. Кто нибудь верит в этот бредовый перечень? Очередная профанация. Усопкойтесь, помяните молча без "рассейской" показухи и бахвальства.
Вона Показати IP 30 Квітня 2010 21:41
Просто бувають люди,якi розумiють,що таке втрата,що таке вiйна. А ссилка нiдочого,не ваше - не пiдтримуйте,тут без агiтацiй!!!Я сказала за себе i деякi факти проведення акцiї.Я - українка!!!!Напевне не вiриться,але бувають i такi люди.
Поліщук Показати IP 1 Травня 2010 00:41
9 травня - траур і скорбота за вбитих вояків і замордованих цивільних громадян, що розплатилися власним життям за злочини комуняки Сталіна. Не було б Джугашвілі не випестили б на заході Шикельгрубера. Шкода людей, яких змусили повірити в чудо червоної москальської чуми, і тих хлопів, що сиділи у схронах виборюючи власну смерть за для України. Согоднішній дешевий патріотизм і возвеличування перемоги - то наслідки імперського виправдання власного злочину проти багатьох поневолених союзом народів. Шкода, що не робимо висновків, через що, дуже швидко нам розкажуть, як добре в союзі з росією, годувати її армію продавати власного батька та ділитися власною дружиною з старшим братом. Особисто я закликаю до бойкоту усього російського і у тому числі георгіївських стрічок. Цими стрічками слід обмотати кремль та мавзолей і зрівняти це місце з землею, на знак вдячності від багатьох народів, котрих втягнули у Другу світову війну.
Влад Показати IP 1 Травня 2010 06:52
Что там вам в этой незалежной,облезлой вашей жизни нужно было построить-это вы потом, перед Создателем все ему равскажете...Всем кто чтит память наших отцов и матерей,всем хорошим людям даю интересные фильмы на rutracker.org:"Почему мы сражаемся" и "Времена,когда молятся все".Первый фильм американский, 1943 года выпуска.Да в принципе и зомболохи и бандерлоги тоже могут качать и смотреть.Ну пузырятся злобой,а душа то -христианка.
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 2 Травня 2010 21:01
На рахунок георгієвських стрічок є прекрасна стаття братів Капранових на "Українській правді" - "пістрява стрічка". Перш ніж чіпляти собі на груди - обов'язково причитайте статтю, лжепатріоти!
Вона Показати IP 3 Травня 2010 12:22
«Георгіївская стрічка» не є геральдичним символом. Це символічна стрічка, репліка традиційного біколора Георгіївської стрічки. Не допускається використання в акції оригінальних нагородних Георгіївських або Гвардійських стрічок. «Георгіївська стрічка» — символ, а не нагорода. Цей символ — вираження нашої пошани до ветеранів, дань пам'яті полеглим на полі бою, вдячність людям, що віддали все для фронту. Всім тим, завдяки кому ми перемогли в 1945 році.
Вона Показати IP 3 Травня 2010 12:33
А ще, читаючи статтю в "Українській правді", не полiнуйтесь прочитати коментарi до статтi.I переконайтесь,що таких людей як АнтиРИГIНАЛ,не багато.
АнтиРИГІАНАЛ до Вона Показати IP 3 Травня 2010 17:55
Зазвичай, коли немає аргументів для захисту своєї позиції, читають саме коментарі до статті, намагаючись там їх знайти. Нешановна "Вона", ви саму статтю хоч читали? Переконаний що ні, як і в тому що таких недалеких людей як ВОНА жменька.
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 3 Травня 2010 18:03
А ще: "пов'язування стрічок на машини з метою імітувати орденську стрічку - зовсім інше. Це свідоме приниження військової нагороди" - для "інтелектуалів" типу "ВОНА", які вичитують лише коментарі (цікаво, усі 680 прочитали?).
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 3 Травня 2010 18:06
"Орденом Слави, стрічка якого пістрявіє сьогодні на антенах машин, нагороджували за збитий з особистої зброї літак чи захоплений ДОТ, або ж за два танки, підбиті з протитанкової рушниці, чи то за один, підірваний гранатою. Орден отримував також той, хто вогнем особистої зброї знищив 10 солдатів, хто взяв в полон офіцера або, скажімо, захопив прапор військової частини ворога. Орденська стрічка - це невід'ємна частина ордену. Щоб переконатися у цьому достатньо зазирнути до будь-якого довідника. Мало того, носити її, так само, як і сам знак, мають право виключно особи, які цим самим орденом нагороджені".
Ігор Показати IP 5 Вересня 2011 13:53
Ще не відомо при кому б краще жилося - при комуняках чи при німцях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus