USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90
Захар Ткачук: 520 депутатів за 20 років
Після такої назви, вже і не хочеться писати далі, аналізувати і показувати ситуацію, яку можна описати одним словоcполученням - «біг по колу». Проте, коротко покажу звідки «ростуть ноги» в такої гучної назви.
Не надто важкими математичними формулами я спробував проаналізувати депутатський корпус всіх 5-ти скликань Верховної ради України. Не беру до уваги 6-те, яке ще триває. І виявилось те, що і очікував: за 20 років незалежності український народ обрав аж 70 (!) нових депутатів (це 13%), інші - 450 (87%) відпрацювали під куполом будівлі Верховної ради у декількох скликаннях. Все це не важко прослідкувати, адже дані повністю відкриті на сайті Верховної ради, Вікіпедії. Звісно є такі, які на це заслуговують, є такі котрі не заслуговують ходити коридорами законодавчого органу, але це вже інша тема...
Я намагаюсь тільки донести просту логіку речей. Якщо віз не їде, то в цьому є причина, можливо декілька, але ні з чого нічого не буває. Можуть бути погані коні (народ), може бути старий віз (економіка). Все це ми це чули. На мій погляд. поганий в нас думаю тільки кучер (влада). І 450 народних обранців, з яких реально нові люди, це 10-13%, є тією палкою в колесах української держави, палкою в нашому возі. На моє переконання, якщо людина не справляється з робою, яку їй довірив народ, вона має поступитися місцем іншим. Це банальні, не фантастичні речі, надіюсь зрозумілі кожному. Щонайменше 700 тисяч гривень українські платники податків щороку виділяють на одного з 450 депутатів на рік. Відповідно 87% нардепів отримали з наших кишень за 20 років роботи 6 мільярдів 300 мільйонів гривень. Тобто, народні обранці які є депутатами всіх 5 скликань збагатились на 14 мільйонів гривень. І це лише приблизні підрахунки. Та ч и готові ви платити програмісту який робить ваш сайт 20-ть років, а результату немає? Тенденція «топтатись на місці» не є розвитком держави і парламентаризму. Мало того, вона існує на всіх рівнях, по всій Україні. Подивіться на місцеві ради: сільські, селищні, районні, обласні. Ті самі обличчя, тільки політичні кольори змінились.
Не буду порівнювати нашу країну із Заходом. Думаю ви прекрасно розумієте ситуацію, яка є там, і різницю, яка - тут . Єдине що тривожить, що із теперішнім станом речей, дуже песимістично ставлюся до зміни влади в нашій державі. Мається на увазі омолодження влади, нових людей з новими ідеями, нових лідерів, а не тих самих тільки через рік по черзі . Змінюються люди, змінюються системи, але в Україні нічого не змінюється.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Я звертаємось до кожного, хто живе в Україні! Наша красива і багата Держава поступово перетворюється на великий смітник! Це страшно,…
Історія українського стягу - це історія всього українського народу. Це історія злетів і падінь, заборон і революцій, історія наших визвольних…
Ніколи не перестану дивуватись українській нації, яка в найсуворіших умовах завжди знаходить сили піднятись. Більше того, не просто піднятись, а…
Коментарів: 9
Фіфан Показати IP 12 Жовтня 2011 17:13
Капец блін, зажрались вони там..
Оглядач Показати IP 12 Жовтня 2011 18:46
Повна нісенітниця...
Вова Показати IP 12 Жовтня 2011 19:06
Ну так в кого гроші - той замовляє музику!! В них є можливість заплатити то вони проходять по 10 раз, зявиться ще якийсь олігарх, і він теж заплатить... от тобі Захаре і новий депутат...
Знаючий Показати IP 12 Жовтня 2011 19:51
520 народних депутатів за 20 років - звучить викликаюче, шокуюче і... не відображає дійсності. Пару років тому сам писав статтю на схожу тематику. Ось один її абзац з реальною статистикою: "аналіз персонального складу депутатського корпусу законодавчого органу показує, що Верховна Рада VІ скликання виявилася найменш оновленою порівняно з парламентами попередніх каденцій. Вперше депутатський мандат отримали тільки 106 представників, 45 вже колись були народними обранцями, а 298 працювали в попередньому скликанні. Це при тому, парламент ІІ скликання був оновлений на 370 депутатів, ІІІ – на 302; в складі депутатів ІV каденції був 261 народний обранець, а Верховна Рада V скликання оновилася на 258 депутатів". Раз пробуєте вже писати аналітику, то перевіряйте дані, а то не раз так підловлять.
тану Показати IP 13 Жовтня 2011 21:24
тану, я думаю шо вони там не обновлюються вже давно. і перша налітика мені більше до душі, одні ті самі морди...
Знаючий до тану Показати IP 14 Жовтня 2011 21:31
правда лише одна :-)
Віта Показати IP 13 Жовтня 2011 21:32
Це не аналітика, це блог. А проблема є.
Знаючий до Віта Показати IP 14 Жовтня 2011 21:31
До чого тут як це назвати? Проблема то проблемою, але подавати неперевірені й неточні дані чи то в блозі чи в статті - несерйозно і не зовсім порядно щодо читачів. Виходять сенсації на "качках"
Exaboto Показати IP 13 Жовтня 2011 21:51
"На мій погляд. поганий в нас думаю тільки кучер (влада)" - а хто виберає владу?? :)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus