USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Члени комісії підтримали кандидатури на заступників Луцького міського голови

4 Квітня 2017 14:19
Чотири кадидатури на заступників Луцького міського голови підтримали члени комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Кожного з претендентів члени комісії заслухали та розповіли, які на них обов'язки покладають.

Зокрема, на посади заступників міського голови претендують: голова Ківерцівської райради Григорій Недопад, начальник юридичного управління Луцької міськради Олександр Рачков, депутат міськради РПЛ Костянтин Петрочук та член фракції ВО «Батьківщина» у міськраді Григорій Пустовіт.

Варто додати, що перед початком обговорення, стало відомо про те, що заяву на звільнення за згодою сторін написав заступник Андрія Киця.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТРОЄ ЗАСТУПНИКІВ ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ

Депутат Павло Данильчук поцікавився, чому така велика кількість заступників, мовляв, за минулої команди мера були пропозиції скоротити одну посаду.

Своє чергою, виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук пояснив, що скорочувати кількість заступників недоцільно, адже на нього покладено обов'язки секретаря Луцькради й виконувача обов’язків міського голови.

«Я виконую роботу секретаря і міського голови, відповідно одна посада вже скорочена. Загалом, у мене великі плани щодо покращення життєдіяльності міста, тому, аби позитивні зміни в місті відбулися, необхідна така кількість заступників, щоб їх реалізувати», - пояснив Поліщук.
Окрім того, депутати поцікавилися, чи запропоновані кандидатури обрали враховуючи їх професійні навики чи через політику. На що Ігор Поліщук відповів по кожній з персон.

«Кожен із них відповідатиме займаній посаді як фахівець. До прикладу Недопад, він претендує на першого заступника замість Тараса Яковлева, це людина із бізнесу, має досвід у райраді і ефективно там працює. Він молодий, але розсудливий, швидко ввійде в курс справи. Щодо Пустовіта, то мені некоректно давати йому оцінку, він фахівець з великим досвідом, тому освіта, культура та медицина – сфера, де він зможе бути якісним керівником. Він претендує на посаду Киці. Щодо Петрочука, то його син професійно займається спортом, це йому близьке, він цим «горить». Якщо говорити про Рачкова, то він працює понад 4 роки в Луцькій міській раді, професіонал, і знайомий з багатьма проблемами міста. Його пропонують на посаду Сергія Григоренка», - пояснив Поліщук.

Також виконувач обов’язків міського голови Луцька запевнив, що не буде масових звільнень посадовців, втім, кожну кандидатуру розглянуть критично. Тож чи людина залишиться на своїй посаді, каже Ігор Поліщук, залежатиме від двох критеріїв: професіоналізм та моральні якості.

Так, за підсумками розгляду кандидатур члени комісії рекомендували депутатам затвердити їх під час наступного сесійного засідання.
Олександр Рачков
Олександр Рачков
Григорій Недопад
Григорій Недопад
Костянтин Петрочук
Костянтин Петрочук
Григорій Пустовіт
Григорій Пустовіт
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2017 14:42
Будуть нові заступники і робота в місті налагодиться!
дід Панас Показати IP 4 Квітня 2017 14:44
Гріша Недопад - нормальний хлопець! Знайомий з ним давно, косяків не виявлено! Погоджую!
Лада Показати IP 4 Квітня 2017 14:46
Нарешті в нашому чудовому місті відбуваються зміни! Ми розвиваємося і прогресуємо) Респект новому в.о міського голови.
Вусенко Показати IP 4 Квітня 2017 17:02
Поки що, мені все подобається....
Iрина Показати IP 4 Квітня 2017 19:05
Підтримуємо молодого, розсудливого й ефективного ГРИГОРІЯ НЕДОПАДА, як найбільш гідну кандидатуру на посаду першого заступника Луцького міського голови! За роки наполегливої праці він зарекомендував себе професіоналом вищого ґатунку, відповідальний, людяний та чуйний, небайдужий до суспільних потреб. Голос однозначно "ЗА"!
Тетяна Показати IP 4 Квітня 2017 19:08
Цілком підтримую!!!
Дивно Показати IP 4 Квітня 2017 19:24
« Щодо Пустовіта, то мені некоректно давати йому оцінку, він фахівець з великим досвідом, тому освіта, культура та медицина – сфера, де він зможе бути якісним керівником».З військовою освітою??? Може так і живемо,бо пироги печуть чоботарі?
він Показати IP 4 Квітня 2017 19:29
а хто ж буде займатись комуналкою - сміттям.каналізацією. водопостапчанням. теплом. благоустроєм. будівництвом.ремонтом олбєктів комунальної власності . дорогами. дворами- з лопатою хто буде працювати
Філя Показати IP 4 Квітня 2017 20:04
А Вербича куди причеплять?
Степ Показати IP 4 Квітня 2017 21:02
Шкодую, що Григорій Недопад піде з Ківерець. Луцьку щастить з перспективними молодими і толковими людьми.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2017 21:34
Хі-хі. . А якщо син займається спортом, то тато автоматично проффесіонал? Ну класна логіка. Мо \же якусь би іншу причину озвучити. Ну там розумний, що німагу, ну там культурний, ну там красівий., чи піджак у нього модний.
Руслана Показати IP 4 Квітня 2017 22:14
Грішу Недопада знаю як хорошу, чуйну людину, впевнена, що на новій посаді зможе багато хорошого зробити для лучан і міста. Грішо, бажаю нових звершень!!!
Козак Показати IP 5 Квітня 2017 10:36
Всі такі добрі. Прийшли і рулять. Ще рано когось хвалити. Якщо не розвалять що є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus