USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тримати руку на пульсі навіть в умовах самоізоляції: останні новини Дніпра*

16 Травня 2020 10:00
Сучасній людині не обійтись без зведень актуальних новин. Бути в курсі того, що відбувається в Україні та світі, щоб не пропустити найважливіших подій, запрошує портал «Відкритий».

Новинний портал Дніпра opentv.media – провідник у світ актуальних подій. Пропонує своїм читачам достовірну і актуальну інформацію з власними фото і відеоматеріалами. Тут можна знайти ексклюзивні статті та інтерв’ю з відомими людьми Дніпра.

Слідкувати за новинами зручно і зі смартфона. Аби не пропустити важливих новин, варто підписатися на розсилку.

Слідкуйте за свіжими новинами Дніпра

– 5 травня на віадуці через Слобожанський проспект з'явилися гігантські провали в асфальті прямо на проїжджій частині. Одна з ям має ширину понад два метри і глибину один метр. Причини їх появи невідомі. Також немає ніякої інформації про терміни ремонтних робіт на цій ділянці. Водіїв просять бути дуже обережними.

– Літню терасу дніпровського бару «Мікстура» знесли бульдозерами. У соцмережах ширилися новини про те, що заклад продовжує свою роботу в карантин, незважаючи на офіційну заборону. Тепер же в Інтернеті впевнені, що бар покарали таким чином за порушення карантину. Але начальник інспекції з благоустрою Дніпра запевняє, що знесенню підлягала незаконна капітальна прибудова.

– У відповідь на петицію городян пам'ятник генералу Пушкіну був перефарбований у звичний колір. Нещодавно знаменитий танк, встановлений на перетині проспектів Яворницького і Гагаріна був пофарбований в яскраво-зелений колір, що викликало обурення у місцевих жителів. На їхню думку, комунальники вибрали невідповідний відтінок і повністю зіпсували пам'ятник.

– З 11 травня кафе дозволять обслуговувати відвідувачів на терасах. Послаблення карантину з наступного тижня торкнеться, зокрема, сфери громадського харчування. Однак для роботи закладам слід дотримуватися встановлених правил, зокрема, за столиком не може перебувати більше двох осіб, а відстань до сусіднього столу - не менше 1,5 метра.

– У ніч на 5 травня в АНД районі горів магазин одягу та продтоварів площею 450 метрів. Причини загоряння з'ясовуються. 13 пожежних більше години намагалися загасити одноповерхову будівлю, проте вогонь завдав великої шкоди майну і самому магазину. Обійшлося без людських жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus