USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молоді педагоги влаштували танці у центрі Луцька

4 Жовтня 2019 16:16
Флешмоб, у якому взяли участь понад сотня луцьких вчителів, відбувся сьогодні, 4 жовтня, напередодні професійного свята педагогів на Театральному майдані обласного центру.

Так, освітяни, які щойно почали працювати, вирішили розпочати святкування Дня вчителя із запального танцю, який влаштували у самому центрі міста.

Участь у флешмобі взяли педагоги з усіх шкіл Луцька. Вікових обмежень не було.

Усього танцювали понад 100 педагогів.
«Цей флешмоб, а саме танець у білому, ми готували із допомогою хореографів з Палацу учнівської молоді міста Луцька. Танцювали виключно новопризначені педагоги, серед яких як вчителі-організатори, так і «предметники». Протягом двох тижнів ми збиралися на репетиції. При постановці танцю робили все для того, аби рухи виглядали енергійно та сучасно», - зазначив педагог-організатор Комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 Луцької міської ради Волинської області» Анатолій Мартовицький, який також взяв участь у заході.
Натомість, начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко розповіла, що цього року, відзначаючи професійне свято, освітяни вирішили дещо відійти від традиційних академічних урочистостей:

«Цьогоріч, організовуючи урочистості до Дня вчителя, роздумували, яким чином підтримати тих, хто вперше переступив поріг закладу освіти. У ході процесу ми зрозуміли, що традиційна академічна зустріч буде нецікавою. Ми побачили, що новопризначені педагоги – це люди, які люблять драйв, танці, вміють рухатися й хочуть це показати. Навіть якщо й не всі мають приналежність до хореографічних колективів, то на дискотеки молодь ходить. То сьогодні, власне, виконанням танцю від наших молодих вчителів, розпочали уросте дійство з нагоди дні працівників освіти», - резюмувала головна освітянка міста.

Після танцювального флешмобу усіх педагогів запросили на урочистості у Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, під час яких відзначатимуть і нагороджуватимуть найкращих представників галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2019 16:34
Це точно педагоги?Чи то я вже старий,чи то педагоги такі молоді.Діти якісь.
Цить до Анонім Показати IP 5 Жовтня 2019 09:11
За 4000 дол. то і я б повитанцьовував ...
Всезнайко Показати IP 4 Жовтня 2019 16:38
Зєні Лєщенко, видно сподобалось витанцьовувати на випускному в 21-й гімназії, то вже задовбе всіх своїми танцями...)))
Вчитель до Всезнайко Показати IP 4 Жовтня 2019 17:35
Заздріть мовчки;)
Всезнайко до Вчитель Показати IP 5 Жовтня 2019 11:16
А чому тут заздрити? Діти замість того, щоб святкувати, мерзли на площі добровільно-примусово...
Вася Показати IP 4 Жовтня 2019 16:49
І то напевно всі за Зеленського голосували :)
Лучанин до Вася Показати IP 4 Жовтня 2019 17:02
То вони від радості, що підняли зарплату до 4000 $
Ну ну Показати IP 4 Жовтня 2019 18:25
1. Танці замість навчання дітей, або підготовки до навчання. 2.Оплата хореографам за яким кошторисом ? За два тижня мабуть набралося трохи. 3. п. Лещенко вивчайте ККУ про перевищення службових. 4. Шановні вчителі, не питайте, чому 20 год. . Буде і 24, щоб менш танцювалося.
Василь Показати IP 4 Жовтня 2019 18:35
На вулицi 9 градусiв ...грiються так, мабудь, бiдолаги...Рехформа освiти в дii...
Педагог Показати IP 4 Жовтня 2019 19:01
Просто привітайте людей із професійним святом
Choreographer Показати IP 10 Жовтня 2019 15:59
А підскажіть де (мо YouTube?) можна подивитися весь танець? Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus