USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На луцьких зупинках графіки руху тролейбусів замінять на нові

14 Листопада 2017 09:52
Графіки руху тролейбусів на зупинках у Луцьку змінять на інші через те, що старші люди не можуть їх прочитати, адже графіки висять на великій висоті. Планується встановити нові табло зі збільшеним шрифтом.

Про це йшлося 14 листопада під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради.

Як зазначив виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт, дуже добру справу зробили, що вивісили графіки руху тролейбусів, втім повісили їх на велику висоту, щоб їх не можна було зірвати. Але старші люди не можуть його побачити, бо він написаний маленькими буквами.

Він доручив начальнику управління транспорту та зв’язку Анатолію Миронюку змінити ці графіки руху.

Окрім того, Григорій Пустовіт доручив розібратися з фірмою, яка надає послуги роботи табло у центрі Луцька, адже воно працює не так, як потрібно.

Своєю чергою, Анатолій Миронюк зауважив, що роботу табло забезпечує компанія «Візард», за кошти якої воно було встановлене. З його слів, табло працює нормально, втім проблема полягає в тому, що у цій місцевості часто вибиває світло, тому виникають збої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus