USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Теракт у коледжі в Керчі влаштував студент. Його знайшли мертвим

17 Жовтня 2018 15:21
Встановлено особу молодого чоловіка, який прийшов у коледж у Керчі безпосередньо перед стріляниною та вибухом. Молодик тримав у руках рушницю, ним виявився студент 4 курсу коледжу, 18-річний Владислав Росляков.

Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету Росії.

У відомстві також підтвердили, що тіло зловмисника з вогнепальним пораненням виявили в одному з приміщень коледжу.

«Виходячи з картини злочину, слідство попередньо вважає, що ця молода людина розстріляла людей, що перебували в коледжі, а потім наклала на себе руки. У зв'язку з цим кримінальну справу, порушену за ст. 205 КК РФ (теракт), перекваліфіковано на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом)», – мовиться у повідомленні російських слідчих.

Зараз на місці інциденту продовжує працювати слідчо-оперативна група, вилучаються предмети і сліди, що мають значення для розслідування, тривають допити свідків і очевидців, найближчим часом будуть призначені судово-медичні та інші експертизи.

Раніше у мережі опублікували фото хлопця, підозрюваного у теракті в політехнічному коледжі в Керчі. На фото - молодий світловолосий хлопець з автоматом в руках. Повідомляється, що стрілок зайшов у будівлю коледжу в одному одязі, а потім переодягнувся.

Як повідомлялося, в окупованій Керчі в політехнічному коледжі прогримів вибух. Очевидці повідомляють, що перед вибухом невідомий ходив по коридорах і розстрілював студентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 17 Жовтня 2018 16:23
Брєд сивої кобили, теракт влаштували для того, щоб відволікти увагу від чогось іншого, більш мастабнішого((( повісили на мертвого хлопця
Лучанка до Юлія Показати IP 17 Жовтня 2018 17:19
А Вам не здається, що це ВИ брєд несете? Тоді поясніть мені постійні такоо роду теракти в у США. Від чого там відволікають увагу, виходячи з Вашої версії? На світі багато психічно хворих людей і зараз, хто ще не помітив, загострення їх активності. У таких як Ви, якщо щось відбулося в РОсії, то це вже обов'язково рука Путіна, мізки по-іншому не працюють. І це також жахає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus