USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Керченський стрілець перед нападом спалив особисті речі

22 Жовтня 2018 08:58
Студент Владислав Росляков, який влаштував стрілянину і вибухи в політехнічному коледжі Керчі, спалив особисті речі незадовго до нападу.

Убивця знищив на пустирі свої фотографії, зошити, флешки, сім-карту, а також Біблію. Також на записах з камер відеоспостереження видно, як Росляков несе на пустир сейф. Ймовірно закопав його там. Проте, що було всередині – невідомо, передає Gazeta.ua з посиланням на РЕН ТВ.

Раніше бабуся підозрюваного Галина Рослякова розповіла, що внук забрав у неї всі дитячі світлини. І після цього з будинку зникли гроші, відкладені пенсіонеркою на похорон.

Також працівники поліції обстежують територію навколо занедбаного заводу, де керченський стрілець, ймовірно, тренувався підривати.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ТЕРАКТ У КЕРЧІ: ОПУБЛІКУВАЛИ ВІДЕО НАПАДУ 18+

Нагадаємо, 17 жовтня в політехнічному коледжі Керчі відбулися стрілянина й вибух. Загинула 21 людина, близько 50 отримали поранення, деякі досі перебувають у важкому стані.

Бійню влаштував 18-річний студент коледжу Владислав Росляков. Він покінчив із життям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus