USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У соборі Нововолинська стався конфлікт між священиком та чоловіками, – ЗМІ

29 Квітня 2019 18:20
У нововолинському Свято-Духівському соборі ввечері 27-го квітня на Великодню службу двоє чоловіків у нетверезому стані почали грубіянити священику та шарпати його за рясу – повідомили правоохоронці.

У поліції розповіли, що молодики, яким близько 30-ти років, зухвало поводили себе в соборі, вживали нецензурну лексику. Великодніх кошиків для освячення при собі не мали, пише Буг.

У храмі був присутній працівник поліції, який слідкував за дотриманням порядку. Правоохоронець зробив зауваження молодикам, та вони не реагували. Тоді поліцейський викликав підкріплення.

На чоловіків були складені протоколи. Наступного дня вони прийшли у відділок з претензіями до правоохоронців.

Як повідомив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, загалом на Великдень в місті було спокійно.

У коментарях до новини читачі сайту пишуть свою версію конфлікту. Зазначають, що у чоловіків була паска з собою і вони попросили дозволу зайти до храму й зачекати там службу.

«Священник вийшов та почав виштовхувати їх з церкви, а тоді вдарив одного в груди й з того почалася перепалка. Я була там присутння й досі в шоці від того, що священник міг вдарити прихожанина», – пише користувач Наталка.

Також зазначають, що хлопці не билися, почалася шарпанина. Коли за 5 хвилин приїхала поліція, вони добровільно сіли в машину правоохоронців.

«Знаю тих хлопців, вони АТОвці, зашли посвятити паску, їх не впустили. Одного з них вдарив піп у груди», – пише у коментарі Василь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль Показати IP 29 Квітня 2019 18:52
Божечко мiй милий шош то таке поробилсь? Я щитаю шо то нехорошо так робить
777 до Анатоль Показати IP 29 Квітня 2019 20:55
ты,судя по правописанию своих опусов ,до трех с трудом "Щитаешь"....
Реаліст Показати IP 29 Квітня 2019 21:43
.....у чоловіків була паска з собою і вони попросили дозволу зайти до храму й зачекати там службу...... Що значить "зачекати службу"? І ні з того, ні з сього їх священик і виштовхав, і побив..... Не вірю я в цю версію, надто білими нитками вона шита, на версту смердить провокацією. Мабуть, "користувач" теж "активістка"?
Упс! Показати IP 29 Квітня 2019 22:26
Атовці в храм мають совість приходити святити паску(якщо навіть вона в них була ...) в нетверезому стані!? То в них так модньо!? Тепер ще почнуть робити винуватим й цькувати священника , казати ,що він з неправильної церкви!? Тепер це теж модньо.
123 Показати IP 30 Квітня 2019 06:55
Були нетверезі. Поліцейський зробив зауваження. Не відреагували. Зранку прийшли на розбірки у відділ поліції. Видно, добре тих "богомільних" тримало, якщо ще вранці в поліцію попхалися.
Добрий чоловік Показати IP 30 Квітня 2019 07:14
Можливо, у Василя священик зветься *піп*, але в нормальних людей він зветься *священик*.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus