USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

11 хабарів за тиждень: прикордонникам пропонують гроші, аби уникнути карантину

5 Лютого 2021 17:36
За останній тиждень на кордоні з Польщею прикордонники задокументували 11 спроб надання неправомірної вигоди подорожніми. Українці та іноземці, які слідували на в'їзд через пункти пропуску «Краківець», «Шегині», «Рава-Руська» та «Ягодин» за допомогою хабаря сподівалися уникнути карантину.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Громадяни пропонували прикордонникам кошти на загальну суму 1800 грн, 45 євро, 5 доларів та 2000 чеських крон за не встановлення мобільного додатку «Вдома» та відсутність страхового медичного сертифіката, який покриває витрати пов’язані з лікуванням COVID-19.

В усіх випадках прикордонники Львівського та Луцького загонів від неправомірної вигоди відмовилися.

В свою чергу громадянам довелося пояснювати свої протиправні дії представникам Нацполіції України.

Прикордонники наголошують, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі згідно ст.369 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерій Показати IP 5 Лютого 2021 18:01
Не розумію, що там помінялось в прикордонників чи план по хабаря, але ж до того нормально брали та все було добре... Люди які їздять в За кордон розказують, а тут бац... дивно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus