USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

MARUV повинна підписати контракт, який забороняє гастролі в Росії

24 Лютого 2019 20:50
Переможниця національного відбору на «Євробачення-2019» MARUV отримала для ознайомлення контракт, який забороняє гастролі в Росії. Якщо виконавиця хоче представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, то повинна його підписати.

Про це PR-директор «UA: Суспільне мовлення» Вікторія Сидоренко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«У контракті від «Громадського» є вимога з забороною гастролювати в Російській Федерації. Цей контракт співачка отримала на ознайомлення», – написала Сидоренко.

Вікторія Сидоренко підкреслила, що у MARUV є доба на ознайомлення з усіма умовами контракту та прийняття рішення.

«Громадське» після цього також має право на рішення за контрактом. Остаточне рішення про те, хто буде представляти Україну приймає саме «Громадське», – зазначила вона.

Співачка MARUV, яку звинувачують в гастролях країною-агресором, стала переможницею Нацвідбору на Євробачення-2019. Під час виступу на фіналі ведучий Сергій Притула запитав, що виконавиця думає про російську агресію і анексію Криму.

«Зайдіть в інтернет і почитайте відповідь на це питання. Цей проект створювали, щоб країни об’єднувалися. Це питання краще піти і поставити в Верховну Раду. Я несу мир своєю музикою. Я впевнена, що багато росіян відмінно добре ставляться до українців. Не може бути тільки поганих людей, не всі хочуть воювати», – відповіла дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Показати IP 24 Лютого 2019 21:00
До Вікторії Сидоренко!!! Ти хто така??? Задай питання джамалі де працюють її батьки?
Анонім до Василь Показати IP 25 Лютого 2019 08:07
Ти послухай про , що та Марув співає, це вона представляє Україну такою піснею ???Ми зробимо це дуже повільно Провалюючись вниз Милий, це двері до диявола Тобі доведеться пізнати мене Просто зроби ритм повільнішим Згораючи у полум'ї Хочеш дізнатися мій секрет? Бах! Бум бум бум… Бум бум бум… Це якийсь ЖАХ!
опа Показати IP 24 Лютого 2019 23:44
Хочуть зняти з пробігу, шукають причину(((
Петя до опа Показати IP 25 Лютого 2019 08:09
І правильно зроблять, що знімуть!
Бульба Показати IP 25 Лютого 2019 00:17
Маячня!!!! Скільки лайна в нашій країні!! І хто її очистить!!! Талановита людина! Чому Вона має підписувати ультимативні умови договору!! Я щиро люблю Україну!! Але я за те щоб вона послала організаторів!!! І розвивалась вільно!! А на євро відправити чергові Гринджоли!!! Ну чому ми живемо в постійному лайні і брудові!!!
Лука Показати IP 25 Лютого 2019 07:59
Правовласником композиції "Siren Song", з якою ця MARUV перемогла у відборі на конкурс Євробачення, є російська компанія аудіозапису Warner Music Russia. Якщо це чудо відправиться на конкурс, заробить на цьому Росія "Це означає, що роялті за використання цієї пісні буде отримувати цей російський лейбл... За гроші українців" пісня "отримає додаткову популярність, а згадана компанія в країні-агресорі збільшить свої доходи", Та й і піснею її не можна назвати, перекладіть- це просто ДУРДОМ!
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 25 Лютого 2019 09:16
Є таке слово-мара.Тут воно доцільніше.Люди навіть на помічають,або не хочуть ,як ними маніпулюють,особливо з-за "поребрика",підсовуючи різного роду .....щоби продемонструвати недолугість і недалекість нації українців,яку вони навіть не визнають.Це політичний конкурс і ним користуються наші вороги.Не даймо себе обдурити,особливо на виборах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus