USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Spotify повністю йде з Росії

25 Березня 2022 22:36
Музичний стрімінговий сервіс Spotify заявив, що йде з Росії через нові закони, що накладають обмеження на поширення інформації всередині країни.

Про це повідомило шведське видання Expressen, передає УНІАН.

«На жаль, нещодавно ухвалений закон накладає додаткові обмеження на доступ до інформації, ліквідує свободу вираження поглядів та криміналізує деякі види новин. Це ставить під загрозу безпеку наших співробітників та, можливо, наших слухачів», – йдеться у повідомленні.

«Після ретельного розгляду наших варіантів, заснованих на поточних обставинах, ми дійшли складного рішення повністю призупинити нашу роботу в Росії», – заявила Spotify.

Читати ще: Імпорт алкоголю в РФ через девальвацію рубля скоротиться на 40%

6 березня Spotify заборонив російським користувачам оплачувати передплату Premium у зв’язку з обмеженнями на використання Visa та Mastercard.

Безкоштовною версією сервісу можна було користуватися.

Як повідомляли, вже понад 300 компаній пішли з російського ринку унаслідок запроваджених проти РФ санкцій через війну в Україні. Через проблеми з ключовими поставками деякі російські заводи вже оголосили про вимушені «канікули» у виробництві продукції.

Довідка

Spotify - інтернет-сервіс потокового аудіо (стримінговий сервіс), що дозволяє легально й безплатно прослуховувати музичні композиції. Надає послуги легального онлайнового стримінгу аудіозаписів основних світових і незалежних лейблів, в тому числі BBC, Sony, EMI, Warner Music Group та Universal. Запущений у жовтні 2008 року шведським стартапом «Spotify AB».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus