USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Адвокату Порошенка відмовили в реєстрації кримінальної справи проти Портнова

25 Червня 2019 16:47
Юрист Андрій Портнов спростував інформацію про те, що проти нього зареєстровано кримінальне провадження про неправдиве повідомлення про злочини екс-президента Петра Порошенка. Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі, пише видання «Страна».

«Адвокат Порошенко заявив, що стосовно Портнова зареєстровано кримінальне провадження про неправдиве повідомлення про злочини Порошенка... Зараз я демонструю документ Державного бюро розслідувань, з якого випливає, що адвокату Порошенка в цьому відмовили, тому що він навіть не зміг правильно оформити заяву. Перспективний у Вас адвокат, Петро Олексійович. Будемо Вас потихеньку обох тренувати», – написав Портнов.

У документі йдеться, що адвокату Голованю відмовлено в реєстрації кримінального провадження за його заявою, оскільки він не подав до органу досудового розслідування копію договору про надання юридичної допомоги, копію свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та ордер.


До слова, Державне бюро розслідувань за заявою Андрія Портнова внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про можливе скоєння кримінальних злочинів експрезидентом Петром Порошенком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 25 Червня 2019 18:42
Да зареєстрували вже. Хоч і зі "скрипом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus