USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Африканське судно оштрафували за незаконне відвідування окупованого Криму

6 Серпня 2019 22:43
Морська адміністрація Того виключила з Реєстру судноплавства і оштрафувала на 15 тисяч доларів судно Alianca, яке заходило в порти анексованого Криму.



Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної республіки Крим, пише Радіо Свобода.

У відомстві зазначили, що вони встановили факт «незаконного заходження суден» в кримські порти і звернулися до Морської адміністрації України.

«За результатами розгляду Міністерством закордонних справ України було отримано інформацію, що у зв’язку з порушенням законодавства України судном Alianca проведена відповідна робота з Морською адміністрацією Республіки Того. Як наслідок, судно Alianca виключено з Реєстру судноплавства, що позбавляє останнього права плавання під прапором Того», – мовиться в повідомленні.

Окрім того в прокуратурі виявили, що судно Rani також порушувало українське законодавство і заходило в закриті порти анексованого півострова.

«Що стосується судна Rani, у зв’язку зі зміною судновласника новий власник судна попереджений про виключення з Реєстру судноплавства в разі повторного заходу в закриті порти півострова Крим», –зазначили у відомстві.

Публічних коментарів представників компаній судновласників на даний момент немає.

З липня 2014 року уряд України офіційно припинив функціонування всіх портів анексованого Росією півострова, гавані Криму закриті для міжнародного судноплавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus