USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Активне недільне тренування: як лучани розминали м'язи

18 Лютого 2018 11:59
Підзарядитися бадьорістю та енергією на ранковій недільній зарядці зібралися мешканці 33-го та 40-го кварталів.

Розім’ятися усі охочі прийшли на спортмайданчик гімназії № 21.

Погода подарувала спортсменам морозний ранок та з неба притрусила сніжком.

Цього разу акцію проводила тренер Наталія Хом’як, яка внесла в розминку більше кардіовправ, щоб учасники швидше зігрілися та активніше попрацювали:

«Я також проводжу недільні зарядки, проте у моїй групі більше маленьких діток, тому ми обираємо для занять теплішу погоду. А в групі Олега (Олег Хом’як – постійний тренер недільної зарядки на спортмайданчику гімназії № 21 – ВН) більше дорослих, і я бачила як вони тренуються, бо попередні кілька разів приєднувалася до них. Тож коли виникла потреба підмінити тренера, вирішила додати до вправ щось своє».
Тренерка ускладнювала вправи, оскільки більшість спортсменів – постійні учасники акції, тож настав час відкрити в собі нову межу витривалості.

Також присутні не забули згадати і про свого постійного тренера Олега Хом’яка, який перебуває на Всеукраїнських змаганнях разом зі своїми підопічними, та передати йому привіт!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus