USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як лучани зігрівалися на ранковій зарядці. Фото

28 Січня 2018 12:35
Недільна ранкова зарядка зібрала близько двох десятків охочих розім’яти м’язи. Локацією заходу став, як завше, спортмайданчик гімназії № 21.

Незмінний тренер Олег Хом’як розпочав тренування з бігу. Розігрівшись, учасники перейшли до силових вправ, а морозна погода лише додавала ентузіазму віддаватися на повну.


Ведмежа хода, присідання, планки… Ці звичні для постійних учасників вправи новачкам давалися непросто, проте вони намагалися не відставати.

Новенька учасниця акції Аня розповіла, що вперше прийшла на зарядку завдяки своїй подрузі, яка розповіла про цей захід: «Мені дуже подобається заняття, розім’ялася та почуваюся бадьоро. Я вже мала досвід тренувань у спортзалі, відвідувала басейн, тож планую продовжувати ходити і на щонедільну зарядку, адже отримала лише позитивні емоції».

Опісля фінальної розминки тренер подякував присутнім, чиї щічки вже встигли почервоніти після активного тренування та запросив усіх до знімкування, щоб запам’ятати момент=)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus