USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Англійська онлайн – додатки для вивчення мови*

23 Червня 2022 14:59
Вчимо англійську онлайн на курсах та за допомогою різних додатків. Розбираємо, як швидко та ефективно вивчити мову та підтримувати високий рівень.







Англійська онлайн: інструменти для легкого старту та ефективного навчання




Нестача часу та швидкий темп життя в сучасних містах – основні причини, через які дорослі успішні люди не можуть довести свої знання англійської мови до бажаного рівня. Але проблему можна вирішити, обравши курс онлайн англійської. Адже знайти півтори години тричі на тиждень набагато простіше, якщо не витрачати час на дорогу та не прив’язуватися до місця. Займатися англійською можна в будь-який зручний час і в будь-якому місці.

Наприклад, на сайті greenforest.com.ua в розкладі є безліч варіантів, зручний час підбере для себе кожен.







Які онлайн-курси англійської мови обрати






У мережі курси англійської знайдете на будь-який смак та ціну. Існують навіть безкоштовні курси без викладачів. Вже розбирали, як вчити англійську онлайн, а тепер треба розібратися, як вибрати спосіб вивчення.

На онлайн-платформах можна знайти курси англійської мови від різних університетів чи організацій. Вони чудово підходять для підтримки рівня англійської мови або як доповнення до занять на курсах з викладачем. Наприклад, займаючись на загальних курсах, можна вчити онлайн англійську для своєї професії.

Для швидкого та якісного вивчення іноземної мови вибирайте мовну школу з високим рейтингом, невеликими групами та програмою, що відповідає вашим вимогам. Не пропускайте занять та не забувайте про додаткове самостійне вивчення.







Інструменти для додаткового вивчення англійської онлайн






Маєте 10-15 хвилин вільного часу на роботі, у транспорті чи вдома? Тренуйте англійську мову. Завантаживши онлайн кілька додатків і займаючись на курсах, ваш рівень з кожним днем буде підвищуватися.

LinguaLeo – додаток для вивчення англійської онлайн. У програмі є платна та безкоштовна версія. Ви можете вивчати нові слова, дивитися відео з субтитрами та завданнями, перекладати пісні та тренувати граматику.

Duolingo – найпопулярніший у світі додаток для вивчення іноземних мов. Набирайте бали, змагайтеся онлайн із друзями та відкривайте нові рівні на шляху до своєї мети.

Learning English with New York Times – підкріпіть загальний курс бізнес-англійською з New York Times. Розбирайте нову лексику та статті. Підписка на додаток коштує від 3 доларів, але навіть до базового курсу входить багато цікавих актуальних статей та вправа до них.

English Grammar in Use Activities – вдосконалюйте граматику з програмкою від Кембриджського університету без заучування нудних правил. Завантаживши онлайн програмку, зможете у вільний час без проблем розібратися з усіма часами, прийменниками та іншими темами.

Carton Tongue Twister – найкращий спосіб тренування гарної розмовної англійської мови. Вчіть скоромовки за рівнями складності, завантаживши додаток онлайн. Записуйте та розбирайте свій голос, повторюйте та вчитеся красиво, швидко та чітко говорити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus