USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аспірантка ВНУ працюватиме аташе у Постійному представництві при ООН

28 Лютого 2023 10:21
Аспірантка другого курсу навчання за ОНП «Міжнародні відносини і стратегічні комунікації України та ЄС» ВНУ імені Лесі Українки Анастасія Токарська упродовж чотирьох років працюватиме в Постійному представництві при ООН на посаді аташе. Набуватиме досвіду та компетентностей разом із дев’ятьма українськими дипломатами.

Про це повідомили на сайті університету.

Наразі Анастасія вже взялася за виконання обов’язків у Нью-Йорку та стала учасницею низки важливих заходів для України.

«Від тієї останньої ночі відносно мирного життя до сьогодні минув рік. Це рік змін, переосмислень, досягнень, провалів, найкращих і найгірших моментів.
Цьогоріч, як і у 2022-му, 23 лютого я знову проводжу на роботі, щоправда, вже не в Києві, трішки далі. Але Україна, біль, розуміння потреб, викликів і швидких рішень – вони зі мною. Пішли страх, невпевненість і розпач. І це добре, – зазначає дівчина. – Сьогодні я серед людей, які виборювали рішення, що зараз приносять зброю і можливість далі існувати нам – Україні. І ми не спинимося. Щодня кричимо (дипломатичною мовою) про наші потреби. Щодня нагадуємо, що війна – це не просто слова. Це життя. Сотні тисяч життів…
22 лютого 2023 року ми провели найбільший для України захід у такому форматі, під час якого розповідали про порушення прав людини внаслідок агресії рф і все, про що могли. Доступно, чітко, зрозуміло й ілюстративно.

Я вперше чітко відчула свою роль. Дякую за щирість спікерів, дякую нашим неймовірним військовим. Дякую кожній країні, яка підтримує. Переможемо – точно. Слава Україні!»
Перебуваючи в США, Анастасія Токарська також працюватиме над емпіричним складником для свого дисертаційного дослідження «Роль української діаспори в реалізації публічної дипломатії України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Здоровий глузд Показати IP 28 Лютого 2023 11:51
Що таке "працюватиме над емпіричним складником" ? 99,9 відсотків читачів, напевно, не знають - що воно таке. Це приблизно теж саме, що сказати щось завумне про дослідження в галузі, наприклад, асторофізики, для широкого загалу.
Хау мач Показати IP 28 Лютого 2023 15:00
Скільки коштує таке стажування? Можливо і інші захочуть встроїти своїх дітей.
логіка Показати IP 28 Лютого 2023 15:28
Дуже невдале фото. При першому ж погляді з*являється асоціація: який зріст в цих молодих людей? Решта забувається. Я б посадив їх за стіл і зробив би знімок за діловою розмовою. Або на диван за чашкою чаю. Фото для публікації, очевидно, надала аспірантка?.. Мда.. До всього треба мати смак.
колишній студент Показати IP 28 Лютого 2023 16:15
Аспірантів є багато. Навіть забагато. Чим видатна ця аспірантка? Те, що вона отримала, треба чимось заслужити. Це головне, що треба було вказати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus