USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Аудиторії головного корпусу луцького вишу відремонтують

7 Листопада 2020 16:14
Поточний ремонт аудиторій головного корпусу та санвузлів корпусу В Луцького національного технічного університету заплановано завершити до кінця 2020 року.

Відкриті торги для пошуку підрядника з виконання робіт виш уже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуться до 13 листопада.

Очікувана вартість поточного ремонту становить 1,298 мільйона гривень.

За ці кошти мають відремонтувати аудиторії № 22а, 27 та 28 головного корпусу ЛНТУ на вулиці Львівській, 75. А також санвузли корпусу В навчального закладу, що на вулиці Львівській, 75в.

Поточний ремонт аудиторій включатиме заміну дверей і вікон, ґрунтування та фарбування стель і стін, улаштування плінтусів, заміну освітлювальних щитків, розеток, вимикачів, монтаж нових світлодіодних світильників, прокладання повітроводів, улаштування натяжних стель, шпаклювання стін, облицювання поверхні стін керамічними плитками, шпаклювання і поліпшене фарбування підвіконників тощо.

Натомість ремонт санвузлів включатиме наступні роботи: заміна дверей і вікон, улаштування підвісних стель, улаштування нового покриття підлоги з керамічних плиток, прокладання кабелів електропроводки, монтаж світильників, вимикачів і розеток, встановлення сушарок для рук, штукатурення поверхонь стін, облицювання їх керамічними плитками, заміна раковин, унітазів, перегрупування секцій радіаторів, прокладання трубопроводів, встановлення індивідуальних водних нагрівачів, очищення приміщень від сміття.

Нагадаємо, до кінця року навчальний заклад планує відремонтувати теж аудиторію №1 учбово-лабораторного корпусу №2, що на вулиці Потебні, 56.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus