USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бар замість спортивного майданчика: у Луцьку – незаконне будівництво

7 Листопада 2017 14:19
За рахунок території спортивного майданчика «Street WorkOut», який був побудований Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» на вулиці Кравчука,4 на прохання місцевих мешканців, планують розширювати бар «Маки».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив обурений місцевий житель Олександр Дмитрук.

Чоловік розповів, що за рахунок Фонду Ігоря Палиці в дворі був збудований спортивний майданчик, проте нова власниця бару «Маки», що знаходиться поруч, хоче розширити заклад за рахунок території майданчику для заняття вуличним спортом. Зі слів лучанина, він не розуміє, як новому власнику вдалося отримати дозвільні документи на збільшення території. Олександр Дмитрук додав, що спортмайданчик знаходиться на балансі МЖК.

Наразі обурені мешканці будинку, аби завадити роботам, викликали поліцію, також на місце події має приїхати муніципальна варта.

Своєю чергою, начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що земельної ділянки для розширення бару «Маки» не відводили.

Нагадаємо, перший майданчик у стилі «Street WorkOut» для заняття спортом Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відкрив у 2015 році у центральному парку імені Лесі Українки. Тоді голова правління Фонду Олександр Товстенюк оголосив конукурс на облаштування ще 26 таких майданчиків. Від інціативних лучан надійло понад 40 звернень, але згідно з умовами конкурсу відібрали 26 прибудинкових територій на облаштування місць для занять спортом. Варто зауважити, що загальна вартість об’єктів становить близько півтора мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
121оо Показати IP 7 Листопада 2017 14:56
Якось воно зовсім по ди?ільному ...
тт Показати IP 7 Листопада 2017 16:16
Пийте, гуляйте і дітей цьому навчайте. так ? Тепер така мода: церкава і бар. Щоб було людям куди гроші нести.
Анонім Показати IP 7 Листопада 2017 17:11
Нехай тільки спробують зачепити спортивний майданчик!! Маки можуть зів'янути!
Сусід Показати IP 7 Листопада 2017 18:18
Нехай та ля...ва спочатку дасть лад тому , що має під Маками! Від асфальту залишились одні ями і болото. Все корчами позаростало! Ландшафний дизайн з покришок хай прибере.
ВВ Показати IP 8 Листопада 2017 11:38
Якщо то кличте мешканців сусідніх будинків. Я теж проти такої х...ні.
Сусіди Показати IP 8 Листопада 2017 12:54
Хай та с...ка ті колишки заб"є в одне місце. Це ж яка наглість влізти на територію двору на дитячий майданчик. Влізе- то про свої маки забуде !
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2017 16:09
І куди дивиться місцева влада при видачі дозвільних документів на приватну власність посеред спального району? Хоч один з тих псевдо експертів офісних був на місті тієї ділянки і дивився де вона має бути? Посеред майданчика!!! Брєд!!!! Хай би в себе під вікнами генделик дозволили відкрити....!!!!!
Лучани Показати IP 8 Листопада 2017 20:27
Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що земельної ділянки для розширення бару «Маки» не відводили. Так чому ж сьогодні ті Маки вже паркан вліпили на території двору, де розташований дитячий майданчик ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus