USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Башкаленко побачив «тінізацію» тендерів

11 Лютого 2011 18:35
Обласні посадовці занепокоєні непрозорим проведенням тендерів на закупівлю пального, медикаментів, продуктів харчування та вугілля для потреб закладів освіти та медустанов.
Про це, 11 лютого, повідомив заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко на «круглому столі» в облдержадміністрації, куди запросили чиновників, відповідальних за проведення тендерів у районах та містах області.
«Тендера у нас починають «заходити в тінь», - суворо констатував посадовець.
«Тому сьогодні буде нарада-семінар-навчання за участю обласного СБУ та КРУ. Вони нам розкажуть, як потрібно робити згідно із законом, якщо ви ще сьогодні, знаходячись на цих посадах, працюючи по декілька років, а може і більше, - ще не зрозуміли», - сказав віце-губернатор.
Посадовець пообіцяв поки не називати імена та прізвища найбільших порушників закону.
«Я не хочу називати по яких управліннях і по яких районах, але вже є кримінальні справи. Розповім лише один приклад. Напередодні тендеру, я вказав одному із чиновників, що в нього тендерна документація оформлена не так як треба, не так як вимагає законодавство. Він запевняє: «Ні, все нормально»! Добре, кажу. Наступного дня тендер провели, визначили переможця. А через тиждень КРУ знаходить порушення на 400 тисяч гривень», - продовжив Башкаленко.
Заступник губернатора наголосив, що хоче поставити крапку у тендерних зловживаннях.
«У вас поки що є можливість запитати, що не зрозуміло, бо потім у вас запитуватимуть, чому ви не дотримуєтеся законодавства», - підсумував Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
знаю Показати IP 11 Лютого 2011 19:02
Башкаленко сам перший на відкатах сидить,за ті ж тендери
Я знаю до знаю Показати IP 12 Лютого 2011 18:08
Башкаленка до корита і близько не допускають для того є перший,а так хочеться,але нічого в тебе Саша не вийде пока ти заступник хоча і перший.
Cтас Показати IP 12 Лютого 2011 09:50
Та ну Башкаленко самий нормальний серед Регіоналів. Аби всі такі були
kenttt Показати IP 12 Лютого 2011 11:03
Башкаленко повирте мени я його дуже хороро знаю вин пацан дуже хороший и вин за чесность голову положить так тримать САША
АРМАДА до kenttt Показати IP 13 Лютого 2011 10:32
Привіт Сашко. :)) Скопіював на всі 100%
він Показати IP 12 Лютого 2011 18:40
ха-ха три рази
Фофан Показати IP 12 Лютого 2011 20:01
Кент фуфла не ведает
Друг Показати IP 14 Лютого 2011 16:04
Башкаленко ти скажи де ти такого знайшов крепкого спеціаліста Волошенюка, якого ти рекомендував на голову Луцької райнної ради, який недавно був судимий за свої мутниє дела на посаді Любомльського начальника МРВ, це стратегія партії регіонів в м. Луцьку.Саша перевір чи він погасив судимість, і перевір його фури які базуються в Торчині і що вони там роблять, і чи сплачують налоги. Тому що цей тип тебе кине в трудну хвилину повір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus