USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без прав і страшенно п’яний: у Ковелі водій Opel Zafira влетів у паркан

1 Липня 2022 10:41
Ввечері 30 червня волинським патрульним надійшло повідомлення про ДТП у місті Ковелі. Аварію спричинив нетверезий водій.

Як повідомили в Управлінні патрульної поліції Волинської області, 40-річний водій Opel Zafira, не вибравши безпечної швидкості й не дотримуючись безпечної дистанції, влетів у паркан.

Під час спілкування з керманичем, правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці події показав результат у 3,30 проміле, що в 16 разів перевищує допустиму норму.

Окрім цього, патрульні з’ясували, що чоловік не має права керування транспортним засобом та не має реєстраційних документів на автівку.

Тож на винуватця склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 1 Липня 2022 11:08
"волинським патрульним надійшло повідомлення". Це надходить усім патрульним Волинської області? Може повідомлення надсилати безпосередньо в м.Ковель?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus