USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біле вино – свіжість на фоні спеки, - Wine Time

26 Липня 2011 12:56
Біле вино - як білий вірш про літо...

Прохолодний літній вечір, що тихо переходить у ніч, хороший, легкий джаз, бокал зимного, білого вина, відчинене вікно, ніжний подих вітру ледве-ледве піддуває листок паперу, на якому – весь ви, ваші думки, щось зовсім небуденне, настільки, як і цей прохолодний вечір, коли закортіло зазирнути у себе, наче у 18 років, або, як це буває в 65, написати поезію чи почати мемуари…

Або так. Відпустка. Ранок. Море. На поки ще порожньому від людей березі тільки ви. Вдвох.

Слухаєте музику природи, музику стихій, як в культовому фільмі Керстен Шеридан «Август Раш». Так спокійно...

«Давай вип’ємо за свободу, за щастя бути тільки вдвох, тут, далеко від дому, де нічого не загрожує нашому спокою і нічого не відволікає наших думок. Принаймні 2 тижні»
Аромат білого вина, ранку і моря п’янить довершеністю. Наче десь в раю…

Чи так? Спекотний літній день добігає кінця. Невеличка компанія старих, добрих друзів.

+33С потихеньку перетворюється в +28С, +25С, а в душі на противагу – все тепліше! Холодне італійське «Pino Grigio» наче перетворює старе українське місто в Неаполь, Венецію чи то Флоренцію., втому – в настрій. І майже не п’янить. Вам просто і добре…

Літо. Воно нашіптує тисячі сюжетів, нових ідей, думок. Воно надихає, пробуджує, відкриває нові резерви енергії чи не в кожному, чи не кожен стає творчим, чи не кожному кортить вирватись з буднів, зупинитися і, пам’ятаєте, як це тонко описував Ремарк… Радіти життю!

Впустити його в себе, дозволити собі те, що італійці називають «dolce far niente»…

Ми хотіли розповісти вам про біле вино. Тема досить обширна і якщо підійти до неї прагматично, можна було б довго говорити про його користь, походження, різноманітні білі сорти тощо. Але ж - літо… Цей настрій... Не хочеться науковості - хочеться творчості. Просто пити біле вино і насолоджуватися свіжістю на фоні спеки …

Вам подобається Шардоне? А можливо Рислінг? Чи мускат? Совіньйон Блан?..

В розпал літа всі(!) білі вина, котрі ви бачили у нас - ми зробимо для вас трошки дешевшими. Пам’ятаєте ціну свого улюбленого білого? Заходьте – воно порадує вас доступністю!

Колектив виномаркетів Wine Time

P.S. Ну, а всі-всі наукові факти, котрі мали бути в цьому матеріалі та і, взагалі, все, що вам цікаво про біле вино ми розповімо вживу. Але, обіцяємо, теж по-літньому творчо. Під хорошу музику і з позитивним настроєм. Заходьте :)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Леді Ю Показати IP 26 Липня 2011 15:26
Що за неприхована реклама алкоголізму??? Люди і так п'яні по вулицях ходять кожен день. Воду, чай, сік і молоко треба пити, а не хмільні напої!!! Видно, що матеріал проплачений.
Аня Показати IP 26 Липня 2011 17:05
Чому відразу п'яні люди на вулицях? Адже культуру вживання вина ніхто не відміняв.І насильно ніхто нікого пити не змушує. Причину треба шукати не у виномаркеті, а у собі.
Ю.Ч. Показати IP 27 Липня 2011 03:21
А де позначка «на правах реклами»? Цього ж вимагає «Закон України про рекламу»!
ОДА Показати IP 27 Липня 2011 10:15
Ай, ай, ай, які всі чесні і правильні) Волинські ж ЗМІ у нас яскравий зразок дотримання Закону про рекламу, правда?:)
Цікаво Показати IP 27 Липня 2011 10:35
А хіба відсутність позначки "на правах реклами" змінює суть матеріалу? Вам надається інформація (хай навіть і проплачена, що в цьому поганого? Хіба у нас реклама заборонена?) І кожен особисто робить для себе вибір:купувати чи не купувати вино, випити трішки у приємній компанії чи набратися до "чортиків". Це вибір кожного...
Ю.Ч. до Цікаво Показати IP 1 Серпня 2011 01:44
Змінює. Не варто дурити людей вигаданими і зовсім обґрунтованими фактами. Між іншим, реклама алкоголю у нас заборонена.
Алкаш з Гнідави Показати IP 27 Липня 2011 11:28
Пити алкоголь увечері - шкідливо, бо він не усвоюяється перед сном. Така гонорова винна контора могла б і знати, що корисніше для здоров`я людини пити алкоголь зсередини дня.
Ага Показати IP 27 Липня 2011 13:32
пити алкоголь зсередини дня - ось так до вечора і з'являються на вулицях міста особи, що лика не в'яжуть
Інна Показати IP 27 Липня 2011 16:04
Дивно, коли їдеш на екскурсію по Закарпаттю, дегустація закарпатських вин входить у програму. І ніхто не вважає це пропагандою алкоголізму. Чому ж тут нака непримеренність. Підтримуючи попередній коментар, ще раз скажу: пити чи не пити (і якщо питп, то скільки) - це вибір кожного. А стаття - це лише інформація.
Алкаш з Гнідави до Інна Показати IP 28 Липня 2011 09:52
"Прохолодний літній вечір... бокал зимного, білого вина, відчинене вікно, ніжний подих вітру ледве-ледве піддуває..." Це Ви писали, Шановна? Мало того, що пропагуєте алкоголізьм (приймання алкоголю на ніч), то ще й провокуєте застудні захворювання - хотів би я подивитись наступного дня на того хто цмулить крижане вино на протязі холодним вечором.
Шановна Показати IP 28 Липня 2011 10:34
Шановний Алкаш з Гнідави, цей текст писала не я. А про Вас складається враження, що ви не приймаєте ніякої романтики. Можливо, Вам треба закохатись :)))
Helge до Шановна Показати IP 29 Липня 2011 10:15
предлагаю объявить конкурс на романтическую историю про то, как здорово колбасит от кокаина, какое чувство легкой непосредственности и умиротворения привносит в нашу жизнь курение шмали, какие фантасмагорические образы вызывает в сознании влюбленных совместное употребление ЛСД.....
Helge Показати IP 29 Липня 2011 10:21
редакторам сайта, которые сами превращают за пару денег от рекламодателей в помойку, стоит отключить анкетирование посетителей, которое они запускают перед заходом на ресурс - ЗАЧЕМ!? спрашивать ЧТО о тебе думают, если ты сам знаешь, что ведешь себя как рогуль!?... Статья - дешевая пропаганда алкоголизма... Думается, скоро винтайм закроется - клиентуры там и так - не очень...
Helge Показати IP 29 Липня 2011 10:24
да - про вино. у мадьяр есть такая фенечка с белым вином (сухим!!!) - в жару они его пьют впополам с простой (не минеральной) сильногазированной водой - утоляет жажду....))))
ОДА Показати IP 29 Липня 2011 17:10
2_Helge Це ж типова позиція лузера! Лузера, котрий просто не може дозволити собі добре вино! Лузера, який здатний лише на недалекі, безликі коменти в форматі, де тебе ніхто не знає особисто. Бу)
Helge до ОДА Показати IP 30 Липня 2011 21:39
)))
НЯКОН Показати IP 30 Липня 2011 14:52
Пейконьяк Конкордия. а то дам по морде я!Живе пиво-мертві люди! Губит людей не пиво -губит людей вода. Вот такая у людей в голове ерунда.
анонімус Показати IP 1 Серпня 2011 01:04
ви..нічого.....не......шарите....як....треба писати.отак.коротко.і....блаблабла
ІгорМ Показати IP 10 Серпня 2011 09:56
Взагалі в нашій країні пили, п'ють і будуть пити, але завдяки таким магазинам є надія, що наші люди замість молдавії та грузії можуть побачити та скоштувати вина з цілого світу. P.S. А звинувачення на рахунок реклами алкоголю, по перше це говорить про рівень розвитку людини (напитись і забутись), а по друге можливо тому і є так багато випивших людей на вулиці бо нема культури пиття алкоголю ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus