USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БК «Старий Луцьк» не зумів перемогти «Кривий Ріг» у другому матчі. Фоторепортаж

30 Березня 2019 16:57
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» не зумів повторити вчорашню звитягу над баскетбольним клубом «Кривий Ріг», поступившись з рахунком 69:80.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 30 березня в ОДЮСШ.

Вчора, програвши перші дві чверті, гравці баскетбольного клубу «Старий Луцьк – Університет» зуміли зібратися в наступних десятихвилинках та перемогли криворіжців з рахунком 83:74, тож сьогодні вони також прагнули показати хорошу гру.

Рахунок у матчі відкрив Водолазський, реалізувавши два кидка з лінії. Гості одразу захопили ініціативу, тож коли рахунок став 6:13 на їх користь, коуч лучан взяв тайм-аут, після якого лучани заграли впевненіше. Завдяки «трьосі» Федчука відставання скоротилося до трьох очок, гості відповіли двома вдалими штрафними, однак Дейна повторив успіх капітана лучан, відповівши трьохочковим. Проте далі криворіжці пішли у відрив 8:0, встановивши підсумковий рахунок чверті 16:25.
Другу чверть активніше розпочали лучани, зокрема Швагринський закинув ендван та додав до нього трьохочковий. Втім, гості знову збільшили свою перевагу, яку Коцько дещо скоротив, влучивши трьохочковий. Лучани пішли у відрив 5:0 і в цьому випадку тайм-аут вже взяли гості. На велику перерву команди пішили з шестиочковою перевагою криворіжців – 37:43.
Після перерви гості показали, що вони прагнуть взяти реванш за вчорашню поразку, та одразу ж почали нарощувати свою перевагу, яка перед фінальною чвертю становила вже сімнадцять очок - 44:61.
У фінальній десятихвилинки криворіжці продовжували грати з позиції сили. Однак відзначимо Володимира Коцька, який скоротив відставання після сольних проходів, відзначимо й «трьохи» від Глушка та Швагринського. Втім, старання наших лідерів було недостатньо, адже гості не підпускали лучан ближче, аніж на десять очок. Зрозумівши, що цю гру не виграти, Володимир Журжій випустив на майданчик молодь. Таким чином, підсумковий рахунок зустрічі 69:80 на користь «Кривого Рогу».
Найрезультативнішим гравцем матчу у лучан став Дмитро Швагринський, в активі якого 17 очок, також по 16 та 15 очок закинули Володимир Коцько та Петро Глушко відповідно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus