USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бренд Zorat Wheels тримає доступні ціни на автомобільні диски*

25 Березня 2020 16:29
23 березня у Києві обмежили користування громадським транспортом через поширення коронавірусу. Цілком можливо, що такі превентивні дії приймуть керівництва й інших великих міст України.

У таких умовах особистий автомобіль залишається єдиним доступним та безпечним засобом пересування. Тому потрібно заздалегідь потурбуватися про його справність.

Компанія Zorat Wheels розуміє, що в умовах карантину покупка нових дисків для автомобиля можлива тільки онлайн, адже офіційні дилери на фізичні автомобільні магазини зараз закриті. Тому компанія запускає доставку покупок прямо під двері. Усе максимально безпечно та зручно.

Ви замовляєте покупку онлайн у офіційного дилера avtodiski.net.ua, оплачуєте все безготівковим способом та просто вказуєте адресу доставки. Все максимально просто та безпечно.

Zorat Wheels — це малайзійська компанія, що виробляє автомобільні диски з 2009 року. До минулого року активно працювала на азіатських ринках: Малайзії, Індонезії, Таїланду та Китаю. Саме тому більшість відгуків на продукцію саме на азіатських мовах та онлайн-порталах.

Зараз ZW активно вривається на європейські ринки, завойовуючи прихильність автолюбителів високою якістю продукції та доступними цінами. Проте компанія вкладає гроші не в маркетинг, а в виробництво, що дещо негативно відображається на популярності марки, але дуже позитивно — на якості продукції.

Більш того, в умовах кризи, що спричинена епідемією та карантинними заходами українські представники Zorat Wheels обіцяють тримати ціни ще як мінімум місяць. Усі товари, що є на складах у теперішній момент, будуть продані по фіксованим раніше цінам, незалежно від курсу долара.

Навіть якщо внаслідок кризи долар різко підскочить, ціни не будуть підніматися певний час. Проте кількість товару на складах обмежена. На жаль, зберегти фіксований рівень цін надовго не вийде — закупка ведеться українськими дилерами саме у доларах.

Якщо ви планували придбати нові диски на свій автомобіль, то не варто зволікати. Подальші поставки з Малайзії будуть дорожчими як мінімум на 5-10%. Замовити диски та доставку можна у офіційних дилерів компанії в Україні: https://avtodiski.net.ua/ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus