USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Британський прем'єр, услід за Трампом і Трюдо, заявив, що український літак могли збити

9 Січня 2020 23:22
Британський прем’єр-міністр Борис Джонсон заявив, що український літак міг бути ненавмисно збитий іранською ракетою «земля-повітря».

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

За його словами, у даний час існує інформація про те, що український авіалайнер був збитий іранською ракетою.

«У даний час існує маса інформації про те, що літак був збитий іранською ракетою «земля-повітря». Це цілком могло бути ненавмисно. Ми тісно співпрацюємо з Канадою і нашими міжнародними партнерами, і тепер необхідно провести повне і прозоре розслідування», – сказав він.

Відзначимо, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що у нього є розвідувальні дані з декількох джерел про те, що Іран випадково збив український літак. Таку ж думку висловив президент США Дональд Трамп.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон провели телефонну розмову. Джонсон підтвердив потужну підтримку України і партнерство Великобританії в сфері безпеки і запросив Зеленського відвідати Лондон з метою подальшої інтенсифікації та поглиблення двостороннього співробітництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Січня 2020 00:43
Клоун!
Петроф і Башіроф Показати IP 10 Січня 2020 04:45
Газ Навічок зробили літающим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus