USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Буде пара-двойка кримінальних справ, - Клімчук

28 Квітня 2012 13:36
У деяких районах Волині місцеві чиновники закупляли продукцію ТОВ «Волинь-Кальвіс» за завищеною ціною. Мовляв, це робили через посередника.
Про це 28 квітня під час колегії облдержадміністрації розповів голова ОДА Борис Клімчук.
Нагадаємо, під час 11-ої сесії облради «свободівець» Анатолій Вітів заявив, нібито на Волині чиновники лобіюють продукцію виробника котлів ТОВ «Волинь-Кальвіс».
Зі слів Клімчука, він вивчав це питання і виявив, що в окремих районних відділах освіти обладнання в товариства закупляли за завищеною ціною.
«Я спостерігав явне завищення ціни. Я даю доручення дослідити ці питання», ‒ сказав чиновник.
Також він розпорядився розмістити прайс-лист «Волинь-Кальвіс» на всіх «можливих і не можливих» сайтах. Водночас він висловив переконання, що навколо продажу котлів створено «цілий бізнес».
«Тобто «Кальвіс» виробник і торгуюча організація, і вже став один посередник в області… Як ми вміємо спаскудити одне добре діло», ‒ зазначив Клімчук.
Окрім цього, він сказав, що щодо виявлених порушень довелося звернутися до правоохоронців.
«Ми ж просили-попереджали: не пробуйте «крисити» на державних грошах. Тому не дивуйтеся, що буде пара-двойка кримінальних справ», ‒ заявив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковельчанин Показати IP 28 Квітня 2012 14:55
Клімчук фактично є одним з співвласників Калвісу.
просто_поц Показати IP 28 Квітня 2012 21:31
Які саме райони? назвіть будь ласка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus