USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бульбашкове шоу, забави та вогняна вистава: як у Луцькому зоопарку святкували Івана Купала. Фото

6 Липня 2019 13:16
«Ніч у зоопарку» вже вчетверте відбулася в Луцьку. Захід, який пройшов у ніч з 5 на 6 липня в одному з улюблених місць відпочинку жителів обласного центру, був присвячений святу Івана Купала. Понад 250 дорослих та дітей завітали у зоопарк, аби весело та цікаво провести час.

Директорка звіринцю Людмила Денисенко розповіла, що цьогоріч вирішили зробити так, аби жоден гість не нудьгував. І справді, такої насиченої програми за 4 роки ще не було. Майстер-класи на будь-який смак: зі створення віночків, лампадок і пацьорків, розпису свищиків, художні розмальовки – не давали сумувати ані дорослим, ані малим.
Людмила Петрівна підкреслила, що дійство традиційно організовується власними силами працівників, а тому вдячна колегам за допомогу. І вже у серпні планує нове свято. Яке – поки секрет. Лучан запрошують слідкувати за новинами та не проґавити анонс нового дійства.



«Ніч у зоопарку» розпочалася із бульбашкового шоу. Його авторка Юлія Стасюк продемонструвала вміння дарувати радість – яскраві велетенські бульбашки викликали у глядачів захоплення.
Далі програма була надзвичайно насиченою – гості мали нагоду почастувати тварин святковими ласощами (готували їх працівники зоопарку разом із відвідувачами). Ті ж, хто прагнув інтелектуальної забави, готувалися до командного квесту – пошуку на території зоопарку прихованих у загадках слів.



Приємним сюрпризом став виступ 14 юних вихованців Театральної студії «Бешкетники». Її керівник Вадим Хаїнський розповів, що «фішкою» постановки є її основа – свіжа книга нашої землячки Клави Корецької «Сонячна дівчинка».

Коли ж стемніло, атмосферу купальської ночі підкреслило вогнище – навколо нього під запальні українські мелодії танцювали і дорослі, і діти. А веселі забави організували представники Студії свята Карамболь. Не обійшлося, звісно, і без традиційних стрибків через багаття.



Крім того, усі охочі мали змогу прогулятися нічним зоопарком. Доречним було і частування смачним кулешем та чаєм на травах, адже погода видалася досить прохолодною.

Закінчилася святкова ніч вогняною виставою від команди «Fire Dance Show». Її учасники продемонстрували різні номери, серед яких, без сумніву, найефектнішим виглядав «вогняний подих».



По домівках втомлені, але задоволені глядачі розходилися вже після опівночі. І дивовижно виглядали на паркових алеях дорослі та діти у вишиванках, віночках та із саморобними лампадками у руках – здавалося, що повернулися прадавні часи і комусь таки пощастить знайти таємничий цвіт папороті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Липня 2019 13:24
Треба Денисенко у верховну раду йти Може й там порядок і красоту наведе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus