USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Через мороз «замам» Романюка не спатиметься

27 Січня 2012 12:24
У Луцькій міській раді організували цілодобове чергування заступників мера та працівників структурних підрозділів. Причина – ймовірне зниження температури повітря до 27 градусів морозу.
Про це йшлося 27 січня під час наради в муніципалітеті.
Міський голова Микола Романюк розповів, що синоптики прогнозують значне зниження температури повітря. «До 27 градусів морозу. Тому я затвердив графік цілодобового чергування моїх заступників. Також в кожного структурного підрозділу, який забезпечує життєдіяльність населення, буде свій графік цілодобової варти», ‒ зазначив він.
Водночас він попросив комунальні підприємства проводити заходи, які забезпечать безпеку лучан. Мовляв, треба перевіряти, чи закриті двері та вентиляційні люфти в будинках, регулярно очищати тротуари, забезпечити безперебійну роботу мережі освітлення та інше.
Щодо освітніх закладів, то Романюк нагадав, що за температури 20 градусів морозу припиняється навчання в початкових класах. «А при 24 – потрібно припинити навчальний процес», ‒ додав він.
Заступник міського голови Лариса Соколовська відзначила, що найбільші морози прогнозують з 3 по 5 лютого. «Хоча кажуть, ніби має бути тиха сонячна погода. Це нам трохи допоможе», ‒ зауважила посадовець.
За її словами, потрібно перевірити підвали, аби до них не мали доступу особи без постійного місця проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
XLX Показати IP 27 Січня 2012 14:13
Цікава назва! :) А сам Романюк спокійно буде спати?! :)))
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 15:20
А що зами будуть робити, обігрівати? Все, капец, кінець світу, мороз прийшов.
777 Показати IP 28 Січня 2012 16:08
УРА!!! Соколовська знає що в будинках є ПІДВАЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus