USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через палаючий автомобіль ледь не згоріли хата і гараж

28 Жовтня 2011 09:32
На Волині через палаючий автомобіль ледь не згоріли гараж та житловий будинок. Пожежа сталася у місті Камінь-Каширський на Волині.
Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС в області.
Коли на місце НП за викликом прибули пожежники, з’ясувалось, що вогнем охоплений легковий автомобіль марки «Опель-Кадет» у гаражі поблизу будинку. Бійці МНС оперативно подали на гасіння пожежі спеціальний пінний ствол і локалізували пожежу за 3 хвилини.
Власне, під час проведення зварювальних робіт 26-річним власником авто Сергієм іскра потрапила на розлите пальне, що витікало з несправної паливної системи під бензобаком і вогонь миттєво охопив автомобіль.
До приїзду рятувальників чоловік намагався погасити вогонь за допомогою маленького порошкового вогнегасника ємністю 1л, але його старання були марними.
В результаті пожежі вогнем пошкоджено більшу частину автомобіля, але вдалось врятовувати житловий будинок і господарську будівлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1101 Показати IP 28 Жовтня 2011 10:45
ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ! НЕ нехтууйте ТБ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus