USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чоловіків, які були у човні з Веремійчиком, поліція повторно опитає

16 Жовтня 2019 12:04
За фактом зникнення безвісти під час риболовлі на озері Люб'язь Любешівського району Олексія Веремійчика поліція Волині проводить досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

«15 жовтня рішенням керівника поліції області Петра Шпиги додатково створили слідчо-оперативну групу до якої, окрім співробітників Любешівського відділення поліції, ввійшли досвідчені слідчі Головного управління Нацполіції. Очевидців події слідчі опитують ще додатково.

Запевняю, що з моменту отримання повідомлення про цю надзвичайну подію в поліції анітрохи не послабили уваги до неї.

На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, до пошуків безвісти зникло оперативно були задіянні особовий склад місцевого відділення поліції, кінологи, а також профільні спеціалісти з Головного управління Нацполіції в області. Пошуки безперервно тривали цілу ніч, а в неділю вранці до них долучилися водолази-рятувальники.

Розшук Олексія Веремійчика продовжується. Хід досудового розслідування контролює особисто керівник поліції області Петро Шпига», – запевнили у поліції.

Нагадаємо, троє чоловіків, які були у човні з Олексієм Веремійчиком, дають різні свідчення і не сприяють у пошуках зниклого. Про це заявила дружина Олексія Анна Веремійчик.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик зник 12 жовтня під час рибалки. Трьох його друзів врятували рибалки. До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід». На допомогу активістам та небайдужим залучили гелікоптер, який має змогу проходити низько над рівнем водойми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Це Тарас Показати IP 16 Жовтня 2019 12:18
Треба було з самого початку впершу чергу їх допитати!!!! Може вони його заставили пливти до берега щоб спастись? А може вони так налякались що і путаються . Ніхто не може знати крім Бога як там все було. Треба все розпитати спочатку як плавалась поїїздка, чому в таку погоду не брали жилети? Так що поліція свою роботу як завжди "провтикала"
6 до Це Тарас Показати IP 16 Жовтня 2019 19:53
Якого бога? Вистачить вже покладатись на щось неіснуюче
Петро Показати IP 16 Жовтня 2019 12:45
Все можливо...чарка,сварка...
Іля Показати IP 16 Жовтня 2019 12:59
Може живий, вийшов і пішов собі . Або ж вони даже його не брали на лотку. А жінка ще спочатку писали його була?? А чому тілльки одного жінка була з ними??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Якась муть. Треба шукати і шкати тільки аби правду знати то швидше знайдеться
Всезнайко до Іля Показати IP 16 Жовтня 2019 13:41
А всі інші з чужими бабами були...
ячс Показати IP 16 Жовтня 2019 13:13
Якщо людина потонула, то чим допоможе гелікоптер? Є лодки, є квадракоптери.
Мешканець Показати IP 16 Жовтня 2019 13:26
115 стаття - умисне вбивство
Коля Показати IP 16 Жовтня 2019 14:57
А коли той допит ще буде? Часу то обмаль треба шукати швидше. Полиция свою роботу не зробила нажаль
Олена Показати IP 16 Жовтня 2019 15:21
Нажаль треба шукати дно і далі. Треба камиші обчистити!! Дуже хочеться вірити у краще але якби хоч ти чоловіки зразу розповіли . Екстрасенсів тут не вистачає, зразу б було все ясно.
християнка Показати IP 16 Жовтня 2019 21:00
на вашому місці я б не розкидалася такими ствердженями-а то підете за Олексієм і точно дізнаєтесь що Бог є,лише чи будете з ним у вічості....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus